DORIS NEZBIT: Ovo je nova predsednica nekadašnjeg Megatrenda! (FOTO)

Dr Doris Nezbit, koja je direktor Nezbit instituta u kineskom gradu Tijandžinu, profesor je na nizu univerziteta u toj zemjlji, i koautor je bestselera "Megatrendovi u Kini"

  • 0

U velikom amfiteatru fakulteta "Džon Nezbit" u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu (nekadašnji Megatrend), na početku nove školske godine u koju se upisala 26. generacija studenata, brucošima su se obratili rektor prof. dr Slobodan Pajović, predsednik Saveta Univerziteta akademik Ljubiša Rakić, nova predsednica Univerziteta dr Doris Nezbit i prof. dr Džon Nezbit, ugledni svetski naučnik po kojem se ovaj univerzitet, od prošle godine, zove.

Nema više Megatrend univerziteta!

Profesor Pajović je obavestio nove studente o prednostima studiranja na ovom univerzitetu, o srećnom spoju teorijskih disciplina s praktičnim oblicima nastave, a posebno o uspešno obavljenoj reakreditaciji svih fakulteta i studijskih programa, kao i razgranatim vidovima saradnje s brojnim inostranim univerzitetima.

Foto: Promo/Džon Nezbit Foto: Promo/Džon Nezbit

Dr Mirjana Tankosić: Sve o Džonu Nezbitu i zašto ga studenti toliko vole!

Dr Doris Nezbit, koja je direktor Nezbit instituta u kineskom gradu Tijandžinu, profesor je na nizu univerziteta u toj zemjlji, i koautor je bestselera "Megatrendovi u Kini". U svom obraćanju, ona je najavila dolazak istaknutih svetskih stručnjaka iz različitih oblasti koje se izučavaju na ovom univerzitetu.

Foto: Promo/Džon Nezbit Foto: Promo/Džon Nezbit

Evo šta je Džon Nezbit rekao studentima "Džona Nezbita"! (FOTO) (VIDEO)

Njen suprug Džon Nezbit je američki naučnik koji poslednjih godina živi u Beču. Autor je knjiga o globalnim ekonomskim i društvenim kretanjima koje su na raznim svetskim jezicima prodate u 45 miliona primeraka.

Foto: Promo/Džon Nezbit Foto: Promo/Džon Nezbit

Nosilac je 17 počasnih doktorata, uključujući i onaj koji mu je pre nekoliko godina dodelio Megatrend univerzitet, čiji je takođe gostujući profesor.

Studentima i proesorima se obratio i Marko Nikić, predsednik Studentskog parlamenta Univerziteta "Džon Nezbit".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA