Grad BEOGRAD od sada i na VAJBER JAVNOM ČETU!

- Građani su sve više na društvenim mrežama i novim web platformama kao što je Viber public chat. Otuda i potreba da osim Fejsbuka, Tvitera, Instragrama, pokrenemo još jedan kanal komunikacije - istakla je sekretarka za privredu Grada Beograda

  • 0

Sekretarka za privredu Grada Beograda Tijana Maljković sastala se danas u Starom dvoru sa generalnim direktorom Vibera za Srednju i Istočnu Evropu Atanasom Rajkovim.

Tema razgovora bile su nove mogućnosti društvene interakcije s digitalnom javnošću današnjice koje nudi Viber public chat (javni čet).

Tijana Maljković je istakla da je ova vrsta komunikacije izuzetno korisna u promociji privrede, kao i turističkog potencijala i mnogih pogodnosti koje Grad Beograd ima.

- Grad Beograd je prošle nedelje pokrenuo "Public chat" kao još jednu platformu za komunikaciju sa građanima i širom javnosti. Kao transparentna lokalna samouprava, spremni smo da unapređujemo komunikaciju sa građanima i da odgovaramo na zahteve novog doba i novih tehnologija. Građani su sve više na društvenim mrežama i novim web platformama kao što je Viber public chat. Otuda i potreba da osim Fejsbuka, Tvitera, Instragrama, pokrenemo još jedan kanal komunikacije, koji će služiti medijima kao brz izvor informacija, ali i privrednim subjektima, turistima i tako dalje -  istakla je sekretarka za privredu Grada Beograda.

IMATE VAJBER? Evo šta je novo što će vas ODUŠEVITI!

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Ona je dodala da je Beograd prva prestonica u ovom delu Evrope koja je pokrenula javni čet na Viberu.

- To govori o otvorenosti naše Gradske uprave. Idemo u korak sa vremenom i nedavno smo u rad uveli i Katalog elektronskih usluga, koji će  povećati transparentnost i efikasnost. Sve ovo je pokazatelj da možemo i bez dodatnih novčanih sredstava da se modernizujemo i olakšamo život građana. Beograd je moderan grad, koji prati tehnološke napretke i dinamiku života naših sugrađana - izjavila je Tijana Maljković.

WEEKEND MEDIA FESTIVAL: Generalni direktor Vibera otkriće kako koristiti chat u izgradnji brenda

Atanas Rajkov zadužen je za razvoj poslovanja Vibera u regionu Srednje i Istočne Evrope, što ga veoma često dovodi u naš glavni grad.

On je rekao da je Viber kao javni čet izuzetno važan alat za komunikaciju u modernom dobu.

- Za grad kao što je Beograd je veoma važno da koristi ovu platformu da bi stupio u komunikaciju sa velikim brojem pratilaca, da podeli informacije od važnosti sa njegovim stanovnicima i posetiocima, kao i da bude transparentan u institucionalnom smislu - istakao je Rajkov.

Javni čet Grada Beograda možete pratiti na http://chats.viber.com/gradbeograd.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA