PONOVO BEZBEDAN: Deca se uskoro vraćaju u vrtić "Dragan Laković"!

Gradonačelnik je objasnio da izvođač ima zadatak da do petka ukloni sve što je navedeno kao problem, i da će zatim u ponedeljak biti izdata i potvrda da je prostor bezbedan za boravak dece

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da će vrtić "Dragan Laković" na Novom Beogradu, koji je prethodno zatvoren zbog sumnji da se u njemu nalaze opasne materije, sledećeg utorka biti otvoren za decu.

U IŠČEKIVANJU ANALIZA DA LI JE VRTIĆ OTROVAN: Ako je bilo propusta, neko će odgovarati!

– Nakon što je održan sastanak između izvođača, projektanta, Agencije za investicije i Instituta "Vinča", utvrđeno je šta sve treba da se ukloni kako bi deca bezbedno boravila u ovom objektu. Između ostalog, neophodno je da se očisti jonizator, kao i da ventilacija bude uključena 24 sata dnevno, kako bi se postigla čistoća vazduha koja je bezbedna za boravak dece – rekao je Mali.

ZBOG SUMNJE NA TROVANJE FENOLOM? Hitno izmeštena deca iz beogradskog vrtića!

Gradonačelnik je objasnio da izvođač ima zadatak da do petka ukloni sve što je navedeno kao problem, i da će zatim u ponedeljak biti izdata i potvrda da je prostor bezbedan za boravak dece.

– Mislim da je važno što smo na samom početku dobro reagovali i izmestili svu decu iz ovog objekta. Urađene su ozbiljne i opsežne analize, i sada smo potpuno sigurni da će deca biti bezbedna – zaključio je gradonačelnik.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA