ČUVAJTE SE, SERIJSKI KRADLJIVCI MOBILNIH HARAJU PRESTONICOM: Pljačkaju na Novom Beogradu

Samo u poslednja dva dana prijavljeno je čak desetak krađa mobilnih telefona zbog čega se savetuju svi korisnici da slučajeve odmah prijave policiji kako bi lopovi bili zaustavljeni

  • 7

Redakciji Telegrafa upravo se javila čitateljka Marijana Đivuljski koja je samo još jedna u nizu žrtava kradljivaca mobilnih telefona koji poslednjih dana, saznajemo, haraju Beogradom.

JOŠ JEDNO SVETOGRĐE NA KOSOVU: Ukraden sav nakit s ikone u vrednosti od 16.000 evra, star 120 godina (FOTO)

Marijani su dvojica mladića, starosti od oko 20 godina, danas oko 10.30 časova ukrali telefon iz polu-otvorene tašne na pešačkom prelazu kod zgrade tržnog centra Ušće, na uglu Ulice Milentija Popovića i Bulevara Mihajla Pupina.

Ovaj LOPOV je terorisao Srbiju, a onda ga je odao GEL ZA USNE!

- To su uradili toliko brzo da sam ih jedva primetila. Trebalo mi je par sekundi da shvatim šta se upravo dogodilo. Odmah sam krađu prijavila svom operateru kako bi mi blokirali karticu. Oni su mi rekli da odmah zovem policiju, jer im se u samo poslednja dva dana javilo čak desetak ljudi sa, kako kažu, identičnom pričom - rekla je Marijana za Telegraf.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kradljivcima očigledno nije bitan ni tip ni marka mobilnog telefona, pošto verovatno razmišljaju da će se među mnogobrojnim ukradenim plenom naći neki koji je vredan. Očigledno je i da operišu na potezu od Ušća do zgrade NIS-a, te je, osim na pešačkim prelazima, oprez poželjan i u podzemnom prolazu u Bulevaru Mihajla Pupina.

Marijana je imala android telefon marke "Alkatel" čija je tržišna vrednost sada izuzetno mala, ali su zato poslovni kontakti, kao i telefoni prijatelja u imeniku neprocenjive lične vrednosti.

Ukoliko se i vama desi sličan slučaj prijavite ga policiji bez obzira na to koliku vrednost ima vaš telefon, kako bi ovi kradljivci bili što pre uhvaćeni.

Ekipa Telegrafa poslala je zvaničan mejl MUP-u Srbije kako bi dobila odgovor na pitanje da li je zaista zabeležen veći broj pljački mobilnih telefona na Novom Beogradu, međutim do objavljivanja teksta nismo uspeli da dobijemo željeni odgovor.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(V. Ž.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Giga

    16. oktobar 2015 | 19:39

    Ja sam pisao opštini da se u prolazu kod ušća stave kamere kao na zelenjaku pa ništa.

  • WWW

    16. oktobar 2015 | 22:36

    PA U TOM POTEZU IMA NAJVISE KOMUNALACA SA BUS-PLUSOVCIMA ...NEKA RADE MALO...

  • Metalac FK

    16. oktobar 2015 | 18:47

    I u busu 94 par puta mladic koji je pravio probleme pokusao da ukrade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA