PRVIH 40 VOZAČA koji su danas stigli na OBILIĆEV VENAC dobili su nešto što nisu OČEKIVALI. Njihove reakcije će vas oduševiti! (FOTO) (VIDEO)

- Simbolično smo obeležili rođendan, tako što smo za 40 korisnika, upravo danas, obezbedili besplatno parkiranje u ovoj garaži - izjavio je direktor ''Parking servisa'' Andrija Čupković

  • 4

Povodom obeležavanja 40 godina od izgradnje garaže ''Obilićev venac'', prvih 40 korisnika, koji su danas u 9 časova vozilom ušli u ovu garažu dobili su na poklon besplatno parkiranje do kraja dana.

BRŽE DO PARKING MESTA: Postavljeno 70 informativnih tabli u blizini 16 garaža

Pre tačno četiri decenije, 22. oktobra, otvorena je i puštena u rad garaža ''Obilićev venac''.  Te davne 1975. godine, jedne srede u 9 časova, Beograd, tada evropska prestonica u prosperitetu, dobio je u najužem centru grada, prvu višeetažnu natkrivenu garažu!  Tri godine kasnije, 1978. godine, dograđena su još tri nivoa, a garaža danas raspolaže kapacitetom od 619 parking mesta.

- Simbolično smo obeležili rođendan, tako što smo za 40 korisnika, upravo danas, obezbedili besplatno parkiranje u ovoj garaži. Sledeće godine će garaža biti nadograđena, tako da Beograd u 2016. godini dobija 220 novih parking mesta u strogom centru grada, što je praktično jedna nova garaža - izjavio je direktor JKP ''Parking servisa'' Andrija Čupković i dodao:

Foto: Promo Foto: Promo

- Do sada su sve garaže građene sredstvima grada, a ovoga puta ''Parking servis'' investira sopstvena sredstva. Garaža ''Obilićev venac'' je letos prvi put rekonstruisana od kako je izgrađena, i sada, 40 godina po otvaranju, potpuno je  bezbedna za korisnike - rekao Čupković.

U garaži ''Obilićev venac'' planira se izgradnja potpuno nove noseće konstrukcije, nadogradnja još 2 nivoa i 4 polunivoa, ugradnja lifta, kao i izrada nove fasade i krova.

Foto: Promo Foto: Promo

Podsećamo da je JKP ''Parking servis'', tokom jula i avgusta ove godine, obnovio deo garaže ''Obilićev venac'', a u drugoj fazi, 2016. godine, planirano je da budu sanirani preostali  polunivoi garaže.

Foto: Promo Foto: Promo

Na prijatno iznenađenje korisnika, 40 kartica za besplatno parkiranje jutros su podelili direktor JKP ''Parking servis'' Andrija Čupković, tehnički direktor Vladimir Bogićević, korporativni direktor Nebojša Perić, rukovodilac Službe za garaže i parkirališta Nikola Krajnović i rukovodilac Radne jedinice za razvoj preduzeća Nikola Marjanović.

U narednom videu pogledajte kako su vozači reagovail:

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA