OVO JE NOVI RAJ ZA DECU: Dečji kulturni centar posetio Pionirski grad! (FOTO)

Pored sadržaja koji su im na raspolaganju – kulturnih, edukativnih i sportskih manifestacija i radionica, SRC "Pionirski grad" ponovo se povezuje sa drugim gradskim ustanovama i institucijama i već se zajedno realizuju neki programi

  • 0

Direktor SRC "Pionirski grad" Ljubomir Jovanović sastao se danas sa pomoćnicom direktora Dečjeg kulturnog centra Leontinom Vukomanović, a tema sastanka je bila saradnja ove dve ustanove kako bi deca mogla da uživaju u što većem broju programskih sadržaja.

BEOGRAD DOBIJA ROLER-KOSTER: Siniša Mali vratio deci Pionirski grad

Prema rečima Ljubomira Jovanovića, pored sadržaja koji su im na raspolaganju – kulturnih, edukativnih i sportskih manifestacija i radionica, SRC "Pionirski grad" ponovo se povezuje sa drugim gradskim ustanovama i institucijama i već se zajedno realizuju neki programi.

Zato nam je želja da i Dečji kulturni centar bude deo te saradnje kako bi mališani, pored druženja, nešto i naučili. Cilj je i da se upoznaju sa kulturom i istorijom našeg grada, ali i da se ovde organizuju razne dečje manifestacije u kojima će učestvovsti i Dečji kulturni centar sa svjim programima – rekao je Jovanović.

On je naglasio da su programi DKC-a veoma interesantni i da deca ovde mogu na jednom mestu da učestvuju u manifestacijama, ali i da se tokom celog dana druže sa drugom decom i nauče mnogo toga.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Leontina Vukomanović je zahvalila na pozivu da Dečji kulturni centar Beograda učestvuje u programskim sadržajima SRC "Pionirski grad".

– Mi sarađujemo sa svim gradskim ustanovama kako bi deca mogla da koriste što više sadržaja koje grad nudi. Ovde u SRC "Pionirski grad" deca mogu maksimalno da koriste sve kapacitete koji su im na raspolaganju jer je porogram vrlo raznovrstan i bogat. Mi ćemo se svakako uključiti sa našim programima. Dečji kuklturni centar odaziva se na sve pozive za saradnju jer nam je cilj zajednički, a to je da deca kvalitetno provode svoje slobodno vreme i pri tome nešto korisno nauče i druže se sa svojim vršnjacima – rekla je Vukomanovićeva.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA