PARKIRAO KAMION NASRED BICIKLISTIČKE STAZE: Ovakvi prave HAOS na srpskim ulicama! (FOTO)

Čitalac, koji nam je poslao fotografiju bahatog kamiondžije objasnio je da ne može da veruje da neko tako može da ugrozi bezbednost, biciklista, pešaka i drugih automobila

  • 5

Pored brojnih tekstova o bahatim vozačima, koje smo proteklih dana objavili, i dalje izgleda ima onih koji nisu svesni do koje mere su saobraćajni prekršaji ozbiljna stvar, te bez ikakvih problema nastavljaju sa kršenjem istih.

Najnoviji u nizu slučaja je prikazan na fotografiji, koju nam je poslao zabrinuti čitalac Telegrafa, a na kojoj se jasno vidi parkirani kamion nasred biciklističke staze u blizini Autokomande u Beogradu.

(VIDEO) MOTOCIKLISTA PROLAZI NA CRVENO SVETLO: Evo zbog čega vozači dvotočkaša stradaju na putevima u Srbiji!

Naime, čitalac, koji ovuda često vozi bicikl poslao nam je fotografiju parkiranog vozila, jer kako nam je objasnio, nije mogao da veruje da neko tako može da ugrozi bezbednost, biciklista, pešaka i drugih automobila.

(VIDEO) PRETIČE NA PUNOJ LINIJI U CENTRU BEOGRADA: Evo zašto se svaki dan gine!

Najviše mu je zasmetalo to što nema preglednost i ne može u tom trenutku da vidi da li neko vozilo skreće ili ne.

Ekipa Telegrafa kontaktirala je i cvećaru "Kazablanka", u čijem je vlasništvu kamion koji je napravio prekršaj, iz koje nam je objašnjeno da im nije bila namera da ugroze bilo čiju bezbednost i da je kamion tu bio parkiran samo nekoliko minuta.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

- Naša cvećara se nalazi u blizini mesta gde je kamion bio parkiran, taman posla da tu stalno parkiramo svoje vozilo. Nije nam bila namera da ugrozimo ničiju bezbednost. Vozač je tu ostavio kamion samo na kratko, jer je verovatno trebalo da uzme nešto iz cvećare i nastavi dalje poslom. Obećavamo da ćemo ubuduće izbegavati da se parkiramo na tom mestu - rekli su nam iz cvećare.

(VIDEO) HAOS NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Zbog ovakvih se svaki dan gine na srpskim putevima!

Ovom prilikom apelujemo na sve vozače da izbegavaju da parkiraju svoja vozila na mestima koja nisu predviđena za to, čak ni na nekoliko minuta, kako ne bi ugrožavali bezbednost građana.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Napravite parking

    29. oktobar 2015 | 01:10

    Beograd kada se gradio bilo je 2000 automobila a danas ih ima toliko kod mene u ulici

  • Svetislav

    28. oktobar 2015 | 16:51

    Sreca njegova sto nisam naisao jer stalno pedalam tuda jer bi mu izgurao kamion na sred ulice. Ako nekad naletim i zateknem bilo koje vozilo na stazi, automatski silazim sa bajsa i guram ga na ulicu a videcu hrabrog vozaca da li ce smeti nesto da mi prigovori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA