VEČERA NA NJEMU KOŠTA 503.000 DINARA: Ovo je najskuplji komad nameštaja na ovogodišnjem Sajmu! (FOTO)

Najveću pažnju posetilaca ovogodišnjeg Sajma nameštaja privukao je sto za 12 osoba napravljen od punog drveta koji je težak neverovatnih 200 kilograma

  • 3

U utorak je po 53. put otvoren Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu pod sloganom "Sada", na kome učestvuje više od 300 izlagača iz 11 zemalja. U osam beogradskih hala izložen je nameštaj svih vrsta i namena, za opremanje stambenog i javnog, kancelarijskog prostora, unutrašnje dekoracije i uređenje enterijera.

IKEA STIŽE SLEDEĆE GODINE: Siniša Mali obišao štand kompanije na Beogradskom sajmu (FOTO)

Pored domaćih, svoj nameštaj izložile su i firme iz Nemačke, Italije, Kine, Turske, Bugarske, Poljske, Češke, Hrvatske, BiH, Slovenije…

Kao i svake godine, izlagači su predstavili nove kolekcije. Bilo je i onih proizvođača nameštaja koji su prvi put izlagali na Sajmu, ali koji su ostavili veliki utisak različitim dezenima i teksturama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Osim dizajnerskih komada, posetioci imaju veliki izbor i fabričkog nameštaja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ekipa Telegrafa prošetala je beogradskim halama i budnim okom kamere snimila koji je najskuplji komad nameštaja, a koji najjeftiniji. Najveću pažnju posetilaca privukao je sto za 12 osoba napravljen od punog drveta. Cena ovog komada od 200 kilograma iznosi neverovatnih 5o3.000 dinara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Mi izlažemo već tri godine i veoma smo zadovoljni interesovanjem kupaca. Prvog dana nismo ništa prodali, ali imamo ugovorenu prodaju. Uz sajamski popust do 10 odsto, kupci mogu poneti sa sobom ovaj fantastični sto - istakao je izlagač.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Mladi"dizajneri upotpunili su veliki izbor komada nameštaja multifunkcionalnim rešenjima i kreativnošću. Jedan od njih jeste Vladimir sa Akademije primenjenih umetnosti koji je predstavio projekat koji još uvek nije u prodaji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ovo je bauk. Naziv potiče iz rimskog perioda pošto su se ljudi u tome nosili. Još ne prodajemo, samo prezentujemo projekat za koji je trebao ceo jedan semestar da se napravi - rekao je Vladimir ističući da nemaju definisanu cenu ovog proizvoda, ali otprilike bi koštao između 500 i 1000 evra.

Vlasnici ugostiteljskih objekata najviše su se interesovali za multifunkcionalni  komad nameštaja od kog se mogu dobiti četiri - krevet, fotelja, sofa ili klupa.

- Cena ovog nameštaja u čak 36 različitih boja je 202 evra sa popustom i dostavom. U zavisnosti šta vam najviše odgovara možete sebi napraviti savršen krevet ili fotelju. Zainteresovane su devojke koje posebno insistiraju roditeljima da pazare ovaj komad kako bi im osvežio sobu - objasnila je prezenterka nameštaja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svi su zalegli u neobične krevete ili isprobali stolicu u obliku lopte koja, takođe može biti i lopta za fitnes.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U svim beogradskim halama izloženi su kreveti, dvosedi, trosedi, francuski kreveti, kreveti na sprat, fotelje, stolice, stolovi, ormani, kuhinje, police, taburei, kao i čiviluci različitog oblika.

Najjeftinija stvar na Sajmu nameštaja svakako je tabure u različitim dezenima, a košta oko 700 dinara. Međutim, tu si i čiviluci čija cena varira od 150 do 5.000 dinara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ako ste bili na Sajmu nameštaja, podelite sa nama u komentarima koji komad nameštaja vam se najviše dopao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. novembar 2015 | 19:35

    I onaj NAJEFTINIJI STO ako ima sta da se stavi na njega bice isto ugodno sedeti kao i sa ovim najskupljima,!!!!!;

  • Aleksandar

    13. novembar 2015 | 20:46

    A mi na drvenom stolu secemo cvarke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA