Beograd dobio svoju džinovsku "starku"

Dodavanjem aktuelnih boja za ovu sezonu, svi posetioci Knez Mihailove danas su kreirali unikatni džinovski primerak najpoznatije "Konvers" patike, popularne "starke"

  • 0

Na paleti boja "Konvers ol star" za ovu sezonu nalaze se zelena, plava, ljubičasta, siva i narandžasta

Veliki broj ljubitelja ovog brenda, kao i ličnosti iz javnog života sasvim su ozbiljno shvatili ovaj kreativni zadatak, te su na patiku neumorno  dodavali svoje omiljene boje za novu sezonu. Svoj doprinos u kreiranju beogradske "starke" dali su Gordan Kičić, Marčelo, Ivan Jevtović, Branislav Trifunovič i Dragan Ilić.

U vedrom raspoloženju, praćeni dobrom muzikom, koja je stizala sa miksete, okupljeni su pokazali veliku dozu kreativnosti prilikom stvaranja  beogradske "starke", džinovskog modela patike, koja već decenijama ne izlazi iz mode i koja sa sobom nosi poseban urbani duh.

- Obožavam da ih nosim, mislim da kod kuće trenutno imam četiri para, a do sada ni sama ne znam koliko sam ih promenila – rekla je Jelena sa Zvezdare, neposredno nakon što je na džinovsku "starku" dodala svoju omiljenu ljubičastu nijansu.

Kreativna zabava nije mogla da prođe bez velikog broja fotoaparata, kojima su okupljeni želeli da zabeleže svoj doprinos u kreiranju omiljenog spektra "Konvers ol star" boja za ovu sezonu, a bilo je i onih koji su džinovsku patiku pokušali da iskoriste kao poligon za penjanje kako bi napravili što zanimljiviju fotku.

"Converse Add Color" se ove godine u Beogradu održao prvi put, a sudeći prema dobrim vibracijama koje su se mogle osetiti u Knez Mihailovoj, bio je pravo osveženje za brojne kreativno raspoložene posetioce beogradskog šetališta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA