Jedinstveni morski užitak u centru Beograda (FOTO)

Otvorena Papalada - novi mediteraski restoran

  • 0

Nakon 15 godina duge tradicije čuvenog Balun restorana u Reževićima, jednog od omiljenih mesta Beograđana na crnogorskom primorju, velikom feštom svečano je otvorena Papalada, novi mediteranski restoran u centru Beograda.

Foto: Promo Foto: Promo

Brojni gosti, među kojima su bili i poznate ličnosti glumac Aleksandar Radojičić, maneken Vladimir Vuksanović i mnogi drugi, uživali su u odličnom provodu, bogatom meniju mediteranske kuhinje i vrhunskim vinima i uverili se da je Papalada kod Đura donela jedinstveni morski užitak u prestonicu.

Foto: Promo Foto: Promo

Papalada nudi kuhinju zaboravljenih vremena starih mediteranskih specijaliteta sa raznovrsnom ponudom jela od ribe, školjki, pasti, rižota, i mnogih drugih. Uz bogatu ponudu vina u Papaladi sve je podređeno uživanju u ukusima i mirisima.

Foto: Promo Foto: Promo

Specifičan morski ambijent odiše posebnom toplinom i predstavlja odličan spoj tradicionalnog i savremenog potvrđujući da je u ovom restoranu leto jedino godišnje doba.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA