VIŠE NEĆETE NAILAZITI NA PSEĆI IZMET NA TROTOARIMA: Predstavljene mašine koje će čistiti centar prestonice! (FOTO)

Upotrebom "Gobusters"-a, znatno će se uticati na rešavanje jednog od većih komunalnih problema na teritoriji centralne gradske opštine, zahvaljujući kome će ulice biti mnogo čistije

  • 32
Foto: Stari Grad Foto: Stari Grad

U prisustvu velikog broja građana, ličnosti iz domaćeg javnog života i predstavnika GO Stari grad, predstavljeni su revolucionarni čistači – "Gobusters", čija je osnovna fukcija uklanjanje psećeg izmeta sa trotoara.

Specijalne čistače predstavio je član Veća Gradske opštine Stari grad Marko Bastać.

Foto: Stari Grad Foto: Stari Grad

Upotrebom "Gobusters"-a, znatno će se uticati na rešavanje jednog od većih komunalnih problema na teritoriji centralne gradske opštine, zahvaljujući kome će ulice biti mnogo čistije, a građani će moći opštinskom Kontakt centru (785-2-999) da prijavljuju "kritične tačke" na teritoriji Starog grada.

Foto: Stari Grad Foto: Stari Grad

Pored predstavnika GO Stari grad, događaju su prisustvovale i poznate ličnosti koje su podržale ovu akciju, glumci Svetislav Goncić i Lena Bogdanović, pisac Marko Vidojković, rep muzičar Boško Ćirković Škabo, i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    5. decembar 2015 | 18:48

    Kod nas pasa nigde a govana koliko hoces.Na zapadu pasa koliko hoces a govana nigde.Komunalna policija bi trebala da kaznjava svakog ko seta psa a nema kesice za skupljanje izmeta.

  • Branislav

    5. decembar 2015 | 20:30

    Ne znam kolike su kazne za vlasnike pasa ,ako ne pokupe pseci izmet ,kod nas u Srbiji .Ovde u Irskoj,kazne za vlasnike koji setaju psa bez povodca ili ako ne pokupe izmet su 1900 evra(hiljadu devetsto evra). Nisu potrebne masine za ciscenje .

  • VAN

    5. decembar 2015 | 18:41

    Predlažem da sve troškove angažovanja novih mašina i šofera bude na teret vlasnika pasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA