OVAKVA PRODAVNICA SE JOŠ NIJE OTVORILA U BEOGRADU: Morate svojim očima da vidite šta nude u Univerexportu! (FOTO)

Istočne kapije Beograda, tri prepoznatljiva solitera na beogradskoj Zvezdari, dobili su svoj domaći kutak za kupovinu koji svojom ponudom, specifičnim enterijerom, prepoznatljivim imenom i kvalitetom, odgovara na sve izazove i zahteve potrošača

  • 2

Izabravši odličnu lokaciju u tržnom centru Aviv Park, trgovinski lanac Univerexport otvorio je vrata i na petoj strani Beograda (pored Novog Beograda, Starog Grada, Zemuna, Voždovca)

Jedne od najviših zgrada Beograda, gde živi više od 2.000 ljudi, ali ne samo oni već svi koji su sa nestrpljenjem čekali otvaranje Aviv parka, od nedavno imaju mogućnost da svoje kupovine obave u domaćoj trgovini sa najboljim izborom namirnica.

Foto: Promo Foto: Promo

Kako bi to zaista bila prava ponuda za komšije Unverexport je napravio odeljenja mesare - da biste znali od koga i koje meso kupujete, odeljenje ribarnice - gde imate svog ribara koji će vam „upecati“ najbolju pastrmku, odeljenje Organic - za one koji znaju kako da se hrane, kao i pecivo i hleb is sopstvene radinosti na odeljenju pekare.

Foto: Promo Foto: Promo

Sveže meso iz mesne industrije Bačka može da se nađe jedino i isključivo u objektima Univerexport-a. Meso sa domaće farme, proverenog, kontrolisanog kvaliteta je uvek sveže, jer u roku od 48 sati stiže do vitrina maloprodajnog objekta. Organski i zdravi proizvodi, hrana za netolerantne na gluten, namirnice pogodne za dijabetičare, posebna su ponuda za sve one koji pridaju značaj načinu na koji se hrane i namirnicama koje konzumiraju.

Foto: Promo Foto: Promo

U susret praznicima, novogodišnja ponuda je zauzela posebno mesto, sa baš onim što svima treba - ukrasi,dekoracija, rasveta, igračke, slatkiši, poklon setovi, i sve ono što Novu godinu čini vrednom dočeka.

No, vizija Univerexport-a nije samo da stvara markete koji su funkcionalni i asortimanski dostupni, već da vodi računa i o celokupnom ugođaju pri kupovini. Već prepoznatljivog vizuelnog identiteta, Univerexport staje uz rame sa savremenim svetskim supermarketima odabravši italijanski dizajn, dizajnersko osvetljenje i organske forme i panele koji apsorbuju zvuk.

Dizajn govori o eleganciji i jedinstvenosti, a ostalo je na potrošačima da se uvere sami - radno vreme je od 8 do 22 časa, svaki dan u nedelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA