• 0

Direct Media osvojila “Nagradu za korporativno volontiranje” (FOTO)

Dajrekt Medija je osvojila tradicionalno godišnje priznanje “Nagrada za korporativno volontiranje” u kategoriji “Najuspešnije partnerstvo u lokalnoj zajednici”  za volonterski program osnaživanja i socijalizacije žena i dece u Sigurnoj kući u Beogradu

  • 0

Foto: Promo

Foto: Promo


U troipomesečnom programu koji je realizovan u saradnji sa Savetovalištem protiv nasilja u porodici, učestvovalo je 40 zaposlenih žena iz Direct Media i 8 eksternih partnera.
Foto: Promo

Foto: Promo


Nagradu za korporativno volontiranje svake godine dodeljuje Forum za odgovorno poslovanje, koji je i zvaničan partner organizacije CSR Europe za Srbiju i Smart kolektiv, sa ciljem da se prepoznaju i promovišu najbolje volonterske prakse u kompanijama.
Foto: Promo

Foto: Promo


Zaposleni u Dajrekt Mediji razumeju važnost podrške zajednici, a ovoga puta su to iskazali nastojanjem da pomognu žrtvama nasilja. Godinama uspešno saradjujemo sa velikim brojem klijenata i medija i ulažemo znanja i veštine u probono rad sa mnogim organizacijama i udruženjima -  izjavila je Milica Marković, menadžerka za korporativne komunikacije u Dajrekt Mediji.
Kako je objasnila, uspešnost svih njihovih partnerstava posmatraju kroz odnose uzajamnog poverenja i zajedničkog stvaranja pozitivnih promena, zbog čega se zahvaljuju svim svojim saradnicima na ovom projektu.
Foto: Promo

Foto: Promo


U okviru programa volontiranja, zaposlene žene u Dajrekt Mediji su svake subote od juna do oktobra provodile vreme u Sigurnoj kući organizujući kreativno-podsticajne radionice osnaživanja i socijalizacije  žena i dece žrtava nasilja.
Po okončanju programa, Dajrekt Medija je pomogla rekonstrukciju tri Sigurne kuće u Beogradu, preuzela finansiranje besplatne pravne pomoći za žene žrtve nasilja u 2016. Godini i zaposlila jednu štićenicu Sigurne kuće.
Foto: Promo

Foto: Promo


Nagrada za korporativno volontiranje je ove godine dodeljena u šest kategorija. O dobitnicima je odlučivao žiri sastavljen od predstavnika državnih institucija, kompanija, nevladinih i međunarodnih organizacija, a nagrade su uručene na ceremoniji u okviru CSR Foruma 2015, konferencije posvećenoj društveno odgovornom poslovanju.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima