• 0

Direct Media osvojila “Nagradu za korporativno volontiranje” (FOTO)

Dajrekt Medija je osvojila tradicionalno godišnje priznanje “Nagrada za korporativno volontiranje” u kategoriji “Najuspešnije partnerstvo u lokalnoj zajednici”  za volonterski program osnaživanja i socijalizacije žena i dece u Sigurnoj kući u Beogradu

  • 0

Foto: Promo

Foto: Promo


U troipomesečnom programu koji je realizovan u saradnji sa Savetovalištem protiv nasilja u porodici, učestvovalo je 40 zaposlenih žena iz Direct Media i 8 eksternih partnera.
Foto: Promo

Foto: Promo


Nagradu za korporativno volontiranje svake godine dodeljuje Forum za odgovorno poslovanje, koji je i zvaničan partner organizacije CSR Europe za Srbiju i Smart kolektiv, sa ciljem da se prepoznaju i promovišu najbolje volonterske prakse u kompanijama.
Foto: Promo

Foto: Promo


Zaposleni u Dajrekt Mediji razumeju važnost podrške zajednici, a ovoga puta su to iskazali nastojanjem da pomognu žrtvama nasilja. Godinama uspešno saradjujemo sa velikim brojem klijenata i medija i ulažemo znanja i veštine u probono rad sa mnogim organizacijama i udruženjima -  izjavila je Milica Marković, menadžerka za korporativne komunikacije u Dajrekt Mediji.
Kako je objasnila, uspešnost svih njihovih partnerstava posmatraju kroz odnose uzajamnog poverenja i zajedničkog stvaranja pozitivnih promena, zbog čega se zahvaljuju svim svojim saradnicima na ovom projektu.
Foto: Promo

Foto: Promo


U okviru programa volontiranja, zaposlene žene u Dajrekt Mediji su svake subote od juna do oktobra provodile vreme u Sigurnoj kući organizujući kreativno-podsticajne radionice osnaživanja i socijalizacije  žena i dece žrtava nasilja.
Po okončanju programa, Dajrekt Medija je pomogla rekonstrukciju tri Sigurne kuće u Beogradu, preuzela finansiranje besplatne pravne pomoći za žene žrtve nasilja u 2016. Godini i zaposlila jednu štićenicu Sigurne kuće.
Foto: Promo

Foto: Promo


Nagrada za korporativno volontiranje je ove godine dodeljena u šest kategorija. O dobitnicima je odlučivao žiri sastavljen od predstavnika državnih institucija, kompanija, nevladinih i međunarodnih organizacija, a nagrade su uručene na ceremoniji u okviru CSR Foruma 2015, konferencije posvećenoj društveno odgovornom poslovanju.
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima