• 1

STAJE SE NA PUT NELEGALNIM GRADNJAMA: Gradska vlast zatvorila gradilište na Starom gradu!

- Pod pretnjom da ćemo podneti krivične prijave protiv nadležnih u opštini Stari grad, njihovi inspektori su jutros izašli na teren u Ulicu maršala Burjuzova 3-5 i postavili "žutu traku" i na taj način obustavili nedozvoljene radove - rekao je Goran Vesić

  • 1

Gradski menadžer Goran Vesić je izjavio, povodom nelegalne gradnje u Ulici maršala Birjuzova, da je Gradska građevinska inspekcija reagovala i naterala Građevinsku inspekciju Stari grad da danas postave "žutu traku" i na taj način obustave nedozvoljene radove.
Vesić je pojasnio da se gradnja do 800 kvadrata nalazi u nadležnosti opština, ali prema Zakonu o planiranju i izgradnji Gradska građevinska inspekcija ima pravo da uzme svaki predmet u svoju nadležnost, ako opštinske vlasti ne rade svoj posao, kakav je sada slučaj s opštinom Stari grad.

Šta mislite, gde u Beogradu ima najviše nelegalne gradnje?

Glasajte

- Pod pretnjom da ćemo podneti krivične prijave protiv nadležnih u opštini Stari grad, njihovi inspektori su jutros izašli na teren u Ulicu maršala Burjuzova 3-5 i postavili "žutu traku". Opštinska inspekcija je takođe u obavezi da protiv nesavesnog investitora podnese krivičnu prijavu, kako bi se postupak odvijao dalje po zakonu - istakao je gradski menadžer i zaključio da je ovo primer kako će se u buduće rešavati ovakve pojave u Gradu Beogradu.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima