CINEPLEXX POKLON KARTICA: Iznenadite dragu osobu originalnim novogodišnjim poklonom

Ukoliko želite da obradujete dragu osobu sa originalnim poklonom za Novu godinu, bioskop Cineplexx nudi mogućnost kupovine savršenog filmskog dara za najbliže!

  • 1

Dosta vam je bakinih pletenih džempera, pegli i dosadnih kravata? Želite da poklonite novogodišnji poklon koji će izmamiti osmeh na lice dragim osobama?

Poklonite im najbolji provod. Poklonite Cineplexx poklon karticu. Sezona praznika je pred vratima, a izbor odgovarajućeg poklona je uvek pod znakom pitanja.

Foto: Promo Foto: Promo

Obradujte mamu, tatu, brata, sestru ili prijatelja poklon karticom bioskopa Cineplexx i omogućite im da uživaju u najnovijim filmskim hitovima, među kojima izdvajamo najiščekivaniji, sedmi nastavak sage „Star Wars”, novi film Kventina Tarantina „Podlih osam”, sinhronizovane animacije za najmlađe „Alvin i veverice: Velika avantura“ i „Dobri dinosaurus“, ali i fenomenalnog Leonarda Dikaprija i Toma Hardija u ostvarenju Oskarovca Alehandra Gonzalesa Injaritua „Povratnik“.

Cineplexx poklon karticu je moguće preuzeti na blagajni bioskopa, odrediti vrednost koju prema sopstvenom izboru i tako pokloniti jedinstveni filmski provod.

Dobitnik poklon kartice istu može iskoristiti za kupovinu ulaznica za film i projekciju po izboru u periodu od dve godine. Više informacija možete naći na www.cineplexx.rs .

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA