Sutra otvaranje NAJLEPŠEG TRGA U BEOGRADU

- Veoma smo ponosni na to, Cvetni trg je jedan od naših najvećih i najboljih projekata koje smo uradili poslednjih nekoliko meseci - istakao je gradski menadžer Goran Vesić

  • 2

Rekonstruisani Cvetni trg u centru Beograda biće otvoren sutra, a svečanom otvaranju prisustvovaće celo rukovodstvo Skupštine grada, izjavio je večeras gradski menadžer Goran Vesić.

OVO ĆE BITI NAJLEPŠE MESTO U BEOGRADU: Za nedelju dana biće gotovi radovi na Cvetnom trgu

- Veoma smo ponosni na to, Cvetni trg je jedan od naših najvećih i najboljih projekata koje smo uradili poslednjih nekoliko meseci - rekao je Vesić za RTS i dodao da se taj trg radio od avgusta meseca i da će, pored gradskih zvaničnika, na otvaranju biti prisutni i glumci beogradskih pozorišta.

BEOGRAD DOBIJA NAJLEPŠI SKVER U GRADU: Pogledajte kako niče novi Cvetni trg (FOTO)

Vesić je uveren da je Beograd dobio jedno novo lepo mesto u centru grada, koje će, kako je naglasio, biti obogaćeno već u februaru mesecu sa spomenikom Borislavu Pekiću.

- U svakom slučaju, zaista smo ga uradili po svim svetskim standardima i mislim da će Cvetni trg biti novo mesto okupljanja u gradu - zaključio je Vesić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђура

    15. decembar 2015 | 22:47

    Бетон трг....

  • Dag

    16. decembar 2015 | 08:51

    Ucili nas stalno,cuti - budi skroman, sada, za sve kazu ,urpeh je - oroman. Nije mnogo vazno, sta k'o sada - zbori sve je vrlo jasno - dolaze izbori...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA