(VIDEO) DA LI TREBA NEKO DA POGINE? Ljudima otpadaju delovi sa automobila zbog neobeležene rupe u VOJVODE STEPE

Za samo 15 minuta nekoliko automobila je ozbiljno oštećeno u Ulici vojvode Stepe zbog neobeležene rupe

  • 37

Neobeležena rupa u Ulici vojvode Stepe u Beogradu nastavlja da uništava automobile.

KRATER U CENTRU BEOGRADA UNIŠTIO ČOVEKU AUTO: U Ulici vojvode Stepe vozači se kockaju sa životima zbog ogromnih rupa! (VIDEO)

Redakciji Telegrafa jutros se javio čitalac koji je skoro potpuno uništio prednji trap svog automobila samo zato što nije na vreme uspeo da uoči rupu u nedavno renoviranoj beogradskoj ulici.

HAVARIJA U VOJVODE STEPE: Pukla vodovodna cev i napravila haos!

Reporter Telegrafa je večeras naišao na istu sliku. Za samo 15 minuta nekoliko automobila je ozbiljno oštećeno, a skoro svako vozilo koje je prošlo tuda zadobilo je barem manje oštećenje.

PA OVO JE KAO U CRTANOM FILMU: Šta ovo visi iznad pešačkog prelaza u Beogradu? (FOTO)

Jedan od vozača koji je vozeći brzinom od 40 kilometara na čas pocepao karter pozvao je policiju, a zatim i Komunalnu policiju da naprave uviđaj ne bi li se ovaj problem što pre rešio.

Međutim, Beograd put još uvek nije obeležio ovaj krater, a mnogi vozači će verovatno tražiti odštetu za popravku svojih razvaljenih automobila.

Pogledajte snimak i napišite nam u komentarima ukoliko ste i vi oštetili auto u ovoj ulici ili u nekoj drugoj gde takođe postoji neobeležena rupa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    22. decembar 2015 | 00:19

    Dodjite malo u unutrasnjost da snimate! Ovo je nista u odnosu sta sve ima,nego ste vi Beogradjani na svim izvorima pa tako i na informativnim... I naravno,kukate! Sa pravom doduse ali verujte,ovo je sitnica sta sve ima po unutrasnjosti...

  • Radovan III

    22. decembar 2015 | 00:42

    Pa ja dnevno udarim u najmanje tri udarne rupe, od Mostara do Tempo Ada ima takvih kratera a ravan put, bravo za srpske putare, zaista kako samo uspevaju najprostiju radnju da tako loše naprave

  • I ♡ ☆ SEVERAC

    22. decembar 2015 | 00:58

    Ja ne vidim problem. Izvođač radova placa stetu svakom vozilu i to je to. Sledeci put da vodi racuna. A ako ie radovi zavrseni, onda inspekcija koja je primila radove. Ma sve se moze samo ako se hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA