• 8

POBEDA TELEGRAFA: Asfaltiran KRATER U VOJVODE STEPE i izbegnuta tragedija! (VIDEO) (FOTO)

Ovog puta se, srećom, nije čekalo da neko izgubi život, da bi nadležni reagovali i otklonili problem, pa se u toku dana situacija promenila i opasni krater je popunjen

  • 8

Nakon reakcije "Telegrafa" i tekstova o nizu saobraćajnih nezgoda zbog ogromne rupe u Ulici vojvode Stepe u Beogradu, u kojima je juče i sinoć oštećeno ko zna koliko automobila - a neko je mogao i da pogine - ovo oštećenje je brzo sanirano!
(VIDEO) DA LI TREBA NEKO DA POGINE? Ljudima otpadaju delovi sa automobila zbog neobeležene rupe u VOJVODE STEPE

Pošto nam se u toku prethodne večeri javilo nekoliko čitalaca žaleći se na ovaj problem i oštećenje svog vozila, naš reporter izašao je na lice mesta i za samo 15 minuta bio svedok oštećenja više automobila.
Jedan za drugim naletali su na neobeleženu rupu prečnika dva metra, koju u mraku nisu mogli da primete, ostavljajući za sobom delove svog automobila ili prosuto ulje, koje je tek moglo da izazove neki lančani sudar.
KRATER U CENTRU BEOGRADA UNIŠTIO ČOVEKU AUTO: U Ulici vojvode Stepe vozači se kockaju sa životima zbog ogromnih rupa! (VIDEO)
Beograđanin koji je, vozeći brzinom od 40 kilometara na čas, pocepao karter pozvao je policiju, a zatim i Komunalnu policiju da naprave uviđaj ne bi li se ovaj problem što pre rešio.

Uprkos tome, ova rupa - ili bolje reći krater u asfaltu - nije bila ni popunjena ni obeležena u narednim satima.

Šta biste uradili kada bi oštetili ovako svoj automobil?

Glasajte

Ovog puta se, srećom, nije čekalo da neko izgubi život, da bi nadležni reagovali i otklonili problem, pa se u toku dan situacija promenila, ali je pitanje da li bi do toga došlo da odmah nismo reagovali na žalbe građana.
S obzirom na to da je ova ulica rekonstruisana punih 13 meseci, ovakvo oštećenje na njoj je nedopustivo - utoliko pre što ne predstavlja usamljen slučaj u prestonici - jer govori o kvalitetu izvršenih radova.
Pišite nam u svojim komentarima da li ste imali slična iskustva i u kom delu grada.
(Telegraf.rs)
 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ED

    Krater? Je li tu pao meteorić?

  • Driver

    Kada ste vec krenuli da setate po gradu obidjite "NOVI most " da i tamo zatrpaju one rupe pre nekog sletanja u Savu

  • топлистанадреалиста

    Ма нема, напредак свуда, напредак око нас.... требало је вулина зват, припремит црвену врпцу, маказе,дјевојку у ношњи, новинаре, камермане, хлеб и сол и Влатка Стефановског! :-) :-) :-)

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima