KOLAPS U BEOGRADU: Kolone u svim delovima grada i lakše saobraćajke! (FOTO)

Lakše saobraćajna nesreće su se dogodile u Nemanjinoj ulici i u blizini Plavog mosta

  • 28

Velike saobraćajne gužve su zabeležene večeras u Beogradu, a očekuju se kolone u svim delovima grada i u narednim satima. Haos je i na auto-putu u smeru ka Nišu, zbog, kako se pretpostavlja velikog broja srpskih državljana koji se vraćaju u zemlju povodom Božića.

TEŠKO POVREĐENA U DIREKTNOM SUDARU NA TOPČIDERU: Devojka izgubila kontrolu nad vozilom, pa udarila u autobus!

Saobraćajne gužve stvorile su se kako u starom tako i u novom delu Beograda, kako je rekao dežurni dispečer Beogradskog taksija za b92.net.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Velike kolone vozila su od Ulice Jurija Gagarina ka novobeogradskim blokovima, u Ulici kneza Miloša, skoro potpuno je zakrčen autoput ka gradu, takođe gužva je od Vukovog spomenika prema gradu, odnosno u smeru ka Skupštini, a situacija je kritična i na Autokomandi.

Oko 17.00 dogodio udes u Nemanjinoj ulici, ali da to nije uticalo na stvaranje saobraćajne gužve, rekao je dispečer Beogradskog taksija.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Takođe, kod Plavog mosta se dogodila još jedna lakša saobraćajna nesreća. Kako saznajemo sudarili su se automobil i autobus, a jedna osoba je lakše povređena.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/ Izvor: b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    24. decembar 2015 | 19:07

    Ne bi bilo "kolapsa" u saobracaju samo da se postuju pravila i saobracajni znaci. Gledajuci kako se vozaci ponasaju u saobracaju i kako parkiraju vozila sasvim je jasno koji su to frustrirani ljudi. Iz tih razloga je dosta saobracajnih udesa i guzve jer tolerancije NEMA ni prema kojoj osobi.

  • Aman

    24. decembar 2015 | 18:48

    Ovo je sve zbog dodjosa, konacno idu kucama

  • Pile

    24. decembar 2015 | 18:56

    Krivo mi je za ovaj slucaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA