Promena režima saobraćaja zbog koncerta "Metalike"

Organizatori nastupa legendarnog hevi-metal benda saopštili plan promene režima saobraćaja u periodu od 11 časova, 8. maja do 4 časa ujutru, 9. maja

  • 0

Zbog predstojećeg koncerta "Metalike" na Ušću, 8.majaorganizatori nastupa čuvenog hevi-metal benda saopštili su da će doći do izmene režima rada linija javnog gradskog prevoza u periodu od 11 časova, 8. maja do 4 časa ujutru, 9. maja.

Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet.

Linija javnog prevoza br. 60 u period od 18 do 4 časova, kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici "Novi Beograd - Toplana": Brankov most - Milentija Popovića - interna saobraćajnica - Vladimira Popovica - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Članovi benda Metalika u Beograd stižu na dan koncerta i ovo će biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji posvećenoj "Black albumu". Iako spadaju u jedne od najvećih svetskih zvezda, Džejms, Robert, Kirk i Lars imaju uobičajenu listu zahteva za organizatore i strogo navedeno pravilo da se njihova ishrana ne razlikuje od ostalih članova tehničkog tima.

Na meniju članova "Metalike" naći ce se različite vrste organskog mesa, veganska i vegetarijanska jela, špagete, kao i velike količine svežeg voća i povrća. Na listi zahteva su i energetska pica bez šećera, voda i sokovi hlađeni na sobnoj temperaturi, koja će se nalaziti na sceni.

Organizatori koncerta, Beogradska Arena i Jelen Live pobrinuće se da i u slučaju lošeg vremena i kiše, koncert prođe u najboljem redu. Bina će biti pokrivena, specijalna cirada bice postavljena oko bine kako se ne bi stvaralo blato, a biće nabavljene i pumpe koje će istiskivati vodu i kabanice za tehničko osoblje.

Ulazi se otvaraju od 16h, a predgrupe - "Godžira" i "Mašin Hed", izlaze na scenu od 18.30h.

 

(V. Đ.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA