„ALPHA Srećno drvce“ za dečji osmeh (FOTO)

Misleći na najmlađe koji nemaju priliku da osete sve čari nastupajućih praznika, Alpha Bank Srbija bila je glavni pokrovitelj humanitarne akcije „ALPHA Srećno drvce“ namenjene socijalno ugroženoj deci bez roditeljskog staranja

  • 0

U prepunom Delta City-ju održano je druženje mališana koji su kroz igru u likovnoj i radionici reciklaže pokazali kreativnost praveći poklone za svoje vršnjake iz domova za decu bez roditeljskog staranja.

Foto: Promo Foto: Promo

Na taj način najmlađi Beograđani sa svojim drugarima imali su priliku da kreiraju neki novi svet u kojem vlada saosećanje prema drugima i osećaj zajedništva.

Pored velike novogodišnje jelke i kreativnih radionica, deca su se zabavila gledajući interaktivnu dečju predstavu „Novogodišnja bajka“ u izvođenju poznatih glumaca iz teatra „Talija“, a mogla su i da se slikaju sa neizbežnim Deda Mrazom i jedinstvenom baleronom Pahuljicom.

Cilj humanitarne akcije „ALPHA srećno drvce“ prvenstveno je da u deci probudi osećaj za lepotu darivanja i pomoć onima koji su u nevolji, kako bi izrasli u odgovorne i humane osobe koje misle na druge.

Foto: Promo Foto: Promo

U skladu sa svojom orijentacijom ka društveno-odgovornim akcijama, pored filnanskijske podrške Alpha Banke, kao glavnog pokrovitelja manifestacije, još jedan vid podrške akciji bili su i zaposleni Banke koji su doveli svoje mališane u Delta City i lično daju svoj doprinos u vidu poklona.

Prikupljeni pokloni biće podeljeni domovima za brigu o deci bez roditeljskog staranja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA