Besplatan bežični internet tokom majskih vikenda

Ovu uslugu moći će da koriste svi koji poseduju uređaj sa bežičnim pristupom internetu, a nađu se u oblasti koju pokriva SBB Wi Fi zona

  • 0

Kompanija SBB će povodom 10 godina uspešnog poslovanja u Srbiji omogućiti besplatan pristup internetu tokom majskih vikenda od 12.00 do 22.00 sata, na svim lokacijama u Beogradu na kojima postoji SBB WiFi zona.

Bežični internet će biti dostupan u široj zoni Knez Mihajlove ulice, na Kalemegdanu, Adi, Savskom keju i drugim lokacijama, a korisničko ime i lozinka simbolično predstavljaju jubilej i glase SBB10.

Ovu uslugu mogu koristiti svi koji poseduju uređaj sa bežičnim pristupom internetu (tablet, laptop, smart telefon, iPod), a nađu se u oblasti koju pokriva SBB WiFi zona.

Pored poklona SBB povodom jubileja, za pretplatnike SBB Flat postpejd internet usluga omogućena je kvota od 1.000 MB za korišćenje SBB WiFi zone bez nadoknade u toku mesec dana.

Ostali koji žele da koriste ovakav pristup internetu van akcije mogu po povoljnim cenama kupiti neki od paketa putem SMS-a.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA