Ovako je izgledalo šetati ULICOM OTVORENOG SRCA u Beogradu! (FOTO)

Gradonačelnik je pozvao sve da posete neke od bogatih programa koji su organizovani ove godine, poput Trga otvorenog srca, Trga bajki, klizališta

  • 4

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorio je danas Ulicu otvorenog srca i tom prilikom čestitao je svim Beograđanima i gostima Novu godinu. Kako je istakao, i ove godine manifestacija ima humani karakter.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Novčana sredstva prikupljaju se za novi dom Prihvatilišta za decu, koji od 1998. godine nema adekvatan prostor. Grad je obezbedio nov prostor i u narednih nekoliko dana počeće njegova obnova i sređivanje. Svaki dinar koji se danas prikupi biće iskorišćen kako bi se ovaj objekat adekvatno uredio za decu. Na ovaj način od prvog dana nove godine pokazujemo veliko srce našeg grada i da pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija – istakao je Siniša Mali.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

On je izrazio zahvalnost svim organizatorima manisfestacije i podsetio da je prvi put ove godine Ulica otvorenog srca, osim u Svetogorskoj, upriličena i u Skadarliji.

Gradonačelnik je pozvao sve da posete neke od bogatih programa koji su organizovani ove godine, poput Trga otvorenog srca, Trga bajki, klizališta.

Događaju su prisustvovali gradska sekretarka za privredu Tijana Maljković, ministar Aleksandar Antić, direktor TOB-a Miodrag Popović i predsednik Privredne komore Beograda Milivoje Miletić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vavilonac

    2. januar 2016 | 09:58

    Zasto bugarin na naslovnoj fotografiji..Dete mi kaze ovo lici na vasar.

  • Dragaan

    1. januar 2016 | 16:27

    Mhm, ulica otvorenog srca...mhm...Ja bih, cisto da ispostujem ime manifestacije, na sred trga izlozio rasporeno bivolje srce u plehanom lavoru...da vide malisani, a i roditelji da nije sve tako sareno i lazno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA