VAŽNO: APEL GRAĐANIMA zbog PADAVINA, niskih temperatura i jakih udara vetra

Direktor Beokom servisa Darko Glavaš uputio je apel učesnicima u saobraćaju da vode računa o obaveznoj zimskoj opremi na vozilima i da brzinu prilagode zimskim uslovima na putevima

  • 0

Budući da se i narednih dana u Beogradu očekuju padavine, niske temperature i moguća pojava leda, direktor Beokom servisa Darko Glavaš uputio je apel učesnicima u saobraćaju da vode računa o obaveznoj zimskoj opremi na vozilima i da brzinu prilagode zimskim uslovima na putevima.

HAOS NA AUTO-PUTU ZA NOVI SAD: Autobus skliznuo zbog snega i udario u prikolicu

- Vlasnike objekata i skupštine stanara podsećamo na obavezu uklanjanja snega i leda ispred objekata i zgrada, kao i na obavezu uklanjanja ledenica sa isturenih delova fasada i krovova iz bezbednosnih razloga. Ekipe javnih komunalnih preduzeća danonoćno su angažovane i u sklopu svojih nadležnosti vode računa o gradskim ulicama i trotoarima - istakao je Glavaš.

BEOGRAĐANIMA MEĆAVA NE MOŽE NIŠTA: Ovo su najluđe fotke sa Instagrama (FOTO)

S obzirom na to da je u Beogradu na snazi narandžasti meteo alarm koji podrazumeva jake udare vetra od preko 80 kilometara na sat, Glavaš je pozvao građane da osiguraju predmete na terasama i preduzmu sve mere kako ne bi došlo do povređivanja prolaznika.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Glavaš je, takođe, apelovao na građane da uklone svoja motorna vozila sa tramvajskih šina i uzbrdica kako bi ekipe za uklanjanje snega mogle nesmetano da obavljaju posao.

- Molim sugrađane da svoja vozila ne parkiraju na stajalištima, šinama, kao i mestima kuda prolaze vozila Zimske službe, ali i da se, kada primete takva vozila, pomere sa puta kako bi oni mogli nesmetano da čiste sneg - naglasio je Glavaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA