„Dunav osiguranje“ danas isplatilo 1,6 miliona dinara odštete nakon požara u Zemunu (FOTO)

Usled požara koji se 8. januara 2016. godine dogodio u Zemunu, u stambenoj zgradi na Keju oslobođenja 13 c, naneta je velika materijalna šteta na osam stanova, od kojih je sedam osigurano u Kompaniji „Dunav osiguranje“.

  • 6

Na osnovu prijava šteta Kompaniji 11. i 12. januara ove godine, stručni timovi „Dunav osiguranja u kratkom roku obišli su stanove zahvaćene požarom i procenili obim i visinu štete.

Foto: Promo Foto: Promo

Ukupna šteta na svim oštećenim stanovima iznosi 1.809.300 dinara. Kompanija je vlasnicima stanova danas isplatila iznos od 1.583.059 dinara, shodno ugovorenim uslovima za osiguranje preko sistema objedinjene naplate – „Infostana“.

Foto: Promo Foto: Promo

Nažalost, stan koji je pretrpeo veća oštećenja kao posledicu požara i gašenja nije bio osiguran. Dunav osiguranje“ isplatilo je i delimičnu odštetu vlasniku neosiguranog stana po osnovu odgovornosti, u visini od 22.000 dinara.

Foto: Promo Foto: Promo

Ukupna šteta nastala u ovom stanu je 190.000 dinara.

Foto: Promo Foto: Promo

Kada se dogode štete na velikom broju stambenih jedinica, koje nisu zanemarljivih razmera, uloga i značaj osiguranja, to jest zaštite imovine i imovinskih interesa osiguranika dobijaju svoju punu potvrdu.

Foto: Promo Foto: Promo

Brzom reakcijom, punom stručnom podrškom i procenom, kao i pravovremenom isplatom naknade štete, Kompanija „Dunav osiguranje“ još jednom je potvrdila i opravdala status vodećeg osiguravača u zemlji i regionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQ-LELE

    15. januar 2016 | 16:14

    Ovo mu dodje kao neka reklama za osiguranje. Ko ne uplati, nema ni para

  • rolo

    15. januar 2016 | 15:16

    22.000 dinara... Hahaahh pa taman da casti drustvo pice na Hua Hua...

  • Cane

    15. januar 2016 | 15:14

    Treba uvesti obavezno osiguranje. Tako ce biti najjeftinije. A pozara ce biti samo niko od nas ne zna kada I kome ce da se desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA