DRAGE KOMŠIJE, IZVINITE: Ova poruka zapalila je Beograd! (FOTO)

- Drage komšije, zbog selidbe na drugi kontinent, u stanu broj 5 će se u subotu 23.01 oko 22 sata održati oproštajna žurka. Unapred se izvinjavamo ako zbog ovoga budete imali ikakvih neprijatnosti i obećavamo da ćemo dati sve od sebe da budemo tihi. Hvala na razumevanju - pisalo je u njihovoj poruci

  • 41

Komšijski odnosi su retko kada dobro, međutim, ovaj primer to demantuje. Fotografija koja kruži društvenim mrežama prikazuje poruku koju su Nikola i Nevena napisali svom komšiluku.

Naime, oni su želeli da se unapred izvine komšijama za buku koju ća nastati na oproštajnoj žurki povodom njihove selidbe na drugi kontinent.

- Drage komšije, zbog selidbe na drugi kontinent, u stanu broj 5 će se u subotu 23.01 oko 22 sata održati oproštajna žurka. Unapred se izvinjavamo ako zbog ovoga budete imali ikakvih neprijatnosti i obećavamo da ćemo dati sve od sebe da budemo tihi. Hvala na razumevanju - pisalo je u njihovoj poruci.

Ne samo što su na taj način pozdravili i komšije već su im ostavili i bombone "u znak izvinjenja i zarad dobrih komšijskih odnosa".

(Telegraf.rs / Izvor: Bulevar B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Timocanin

    23. januar 2016 | 19:52

    Puno srece u novoj sredini , sigurno boljoj i sigurnijoj .

  • UOU"Sima požarevac

    23. januar 2016 | 20:28

    Kad imaš ovako lepo izvinjenje unapred ma ljudima da dozvoliš da ti se popnu na glavu.

  • ČUBURA

    24. januar 2016 | 11:17

    Imam i ja komšije koje se svakog vikenda izvinjavaju, i uvek imaju veliki razlog za žurku do 3-4h ujutru, 100Db... Posle prvog izvinjenja, niko u zgradi nije prihvatio drugo, jer smo mrtvi umorni od posla, željni odmora i sna. U ulazu ima puno male dece i za žurke postoje kafići, klubovi...a ne stanovi. Mi smo napisali: "Izvinite drage komšije, ali mi bismo noću da spavamo (koliko smo bezobrazni!!??). I naše drage komšije nam se više ne izvinjavaju, sada mu je žena trudna i zamislite smeta im buka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA