ŠAM-PI-ONI: Evo kako su Beograđani proslavili pobedu vaterpolista (FOTO) (VIDEO)

Centralne gradske ulice pune su automobila sa srpskim zastavama, u kojima se uz zvuke sirena proslavlja pobedu u finalu nad Crnom Gorom, a našlo se i jedno vozilo iz Kotora koje je na zadnjem staklu imalo srpsku zastavu

  • 9

Osvajanje Evropskog prvenstva u vaterpolu slavi se večeras u centru Beograda, a ispred Skupštine grada okupili su se građani kako bi dočekali zlatne vaterpoliste.

FOTO-UBOD: Crnogorske tablice, a SRPSKA ZASTAVA!

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Centralne gradske ulice pune su automobila sa srpskim zastavama, u kojima se uz zvuke sirena proslavlja pobedu u finalu nad Crnom Gorom, a našlo se i jedno vozilo iz Kotora koje je na zadnjem staklu imalo srpsku zastavu.

Na platou ispred Skupštine uprkos velikoj hladnoći, građani su pristigli zagrnuti srpskim trobojkama, gde su uz muziku dočekali osvajače zlatne medalje, koji su u Stari dvor pristigli oko 21 sat.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Oni koji nisu došli "opremljeni", zastave, šalove i kape mogu, to su mogli da "nabave" kod prodavaca ispred Starog dvora.

Vaterpolo reprezentacija Srbije treći put zaredom postal je prvak Evrope, pošto je večeras u Beogradu pobedila selekciju Crne Gore sa 10:8 (1:3, 2:1, 3:2, 4:2).

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Pogledajte kavo je bilo slavlje ispred Skupštine grada:

(Telegraf.rs / Tanjugu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    23. januar 2016 | 21:42

    Bravo za vaterpolista, a i za navijače!

  • Goca

    23. januar 2016 | 21:40

    Bravo momci!BRAVO, SRBIJE!

  • Kile majstor

    23. januar 2016 | 21:44

    Bravo za Beogradjane svaka vam cast ,mi koji nismo iz Bg mozemo da placemo Nis,Novi Sad ,leskovac,Krusevac itd ..Samo Bg Bg Bg Bg vise mi se place ponekad od muke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA