DECA NISU BIRAČKO TELO, NITI SU KANDIDATI NA IZBORIMA: Žeželjeva iskritikovala Ivana Ivanovića!

- Koji god da je motiv autora u emisiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem'' želim jasno da istaknem da deci nije mesto u prilozima koji obrađuju političke teme, makar prilozi pretendovali na prefiks humoristički - istakla je Katarina Žeželj

  • 31

Beogradski Zaštitnik građana Katarina Žeželj kritikovala je danas prilog u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u kojem su se pojavila deca, ocenjujući da je reč o zloupotrebi dece.

Ona je izrazila očekivanje da će se autor emisije izviniti svojim "nevoljnim maloletnim akterima" u prilogu, njihovim porodicama i javnosti koja, kako navela Žeželj, nije shvatila šta je to bilo šaljivo u prilogu iz emisije.

- Koji god da je motiv autora u emisiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem'' želim jasno da istaknem da deci nije mesto u prilozima koji obrađuju političke teme, makar prilozi pretendovali na prefiks humoristički. Deca nisu biračko telo, nisu ni kandidati na izborima niti učesnici u političkom životu, pa ne smeju biti ni nevoljni akteri više ili manje uspešnog TV humora na temu politike - poručio je beogradski ombdusman Žeželj.

Deca se, navela je Žeželj u saopštenju, u pristojnom društvu ne zloupotrebljavaju ni u jednoj oblasti života, pa ni u politici ili u produkciji programa koji je nesumnjivo namenjen odraslima.

- Deca se ne zloupotrebljavaju ne samo zato što je to nezakonito, nego pre svega jer nije pošteno ni humano - istakla je ona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina Jerković

    25. januar 2016 | 05:20

    Управо због тога што деца нису гласачи, режим смањује накнаде за труднице и породиље, дечији додатак, нема стимулације за друго, треће, четврто дете. Сав новац и пропаганду режим улаже у најстарије који су најлакше подложни испирању мозга на лажовизијама које су заменије тв дневнике. Коме требају деца која ће тек у наредним деценијама постати гласачи, када ће се припадници садашњег режима одавно преселити у најелитније делове градова и постаи припадници нове "буржоазије" обогаћене на леђима народа, као што то раде од 1944 године.

  • Andjela

    24. januar 2016 | 22:26

    Vise ga i ne gledam,odvratan mi je...

  • !Fox

    24. januar 2016 | 22:07

    Slazem se I nije prvi put...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA