OVAJ OGLAS JE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Merkali smo se na Adi dok si plivao za časni krst, nosio si plavi kupaći!

Na portalu PlanetRomeo namenjenom homoseksualcima, pojavila se prepiska dva pripadnika LGBT zajednice koja su učestvovala u bogojavljenskoj trci

  • 14

Umesto da se Bog javi, kakav je običaj na Bogojavljenje, jedan od najsvetijih događaja u istoriji čovečanstva po svemu sudeći dobio je nov, moderniji oblik - Gej se javi!

BOGOJAVLJENSKO ČUDO: Načelnik KOMUNALNE POLICIJE prvi stigao do ČASNOG KRSTA! (FOTO)

Naime, na portalu PlanetRomeo namenjenom homoseksualcima, pojavila se prepiska dva pripadnika LGBT zajednice koja su učestvovala u trci za časni krst. Ovaj naziv je upravo i korisničko ime jednog od gejeva.

Printskrin: planetromeo.com Printskrin: planetromeo.com

- Merkali smo se na Adi kada smo plivali za krst časni. Nosio si plavi kupaći. Niži si, plave oči, ali si jako muževan. Javi se ako si ovde - napisao je "časni krst", koji je ostavio i podatke o sebi, kao što su mesto stanovanja, visina, težina, građa, etnicitet, jezik, boja kose, maljavost tela ili ne...

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ostalo je nepoznato da li je ovaj mladić dobio odgovor, ali je sigurno da je izazvao ogromnu pažnju na društvenim mrežama.

(S.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA