VOZAČI, BITNA VEST ZA VAS: Od ponedeljka kreće novi sistem plaćanja parkinga - PO MINUTU! (FOTO)

Pravo na ugovor i korišćenje START-STOP aplikacije, putem koje će se plaćati parking po novom sistemu, imaju korisnici koji nemaju prethodna dugovanja za neplaćene dnevne karte

  • 6

Svaki vozač zna koliko je u gradu teško pronaći parking, i koliko svaki minut i dinar znače, i da su nekad i tri sata u zoni malo. Od ponedeljka će doći do malih promena.

APLIKACIJA KOJA ĆE POMOĆI MNOGIMA U BEOGRADU: Ovde su sva parking-mesta za osobe sa invaliditetom (FOTO)

Naime, tada počinje nova mobilna aplikacija "Parking servisa" START-STOP, uz pomoć koje će vozači svoje parking mesto plaćati po minutu, a ne kao do sada po satu.

SLOVENIJA UVODI NAŠ SISTEM NAPLATE PARKINGA: Preduzetnici iz celog regiona oduševljeni Beogradom! (FOTO)

To znači da će vozači platiti onoliko koliko budu parkirani, a vreme parkiranja se može nekolio puta pokrenuti i zaustaviti, dokle je god u vremenskim okvirima odgovarajuće zone (Zona 1 - 60 min, Zona 2 - 120 min, Zona 3 - 180 min).

Od januara jeftinije parkiranje u Beogradu!

- Parking servis na ovaj način izlazi u susret vozačima koji su imali pritužbe da parkiranje od desetak minuta plaćaju kao da su proveli sat vremnea. Sada će, na primer, za zadržavanje od 30 minuta u crvenoj zoni, plaćati 28 dinara, dok ih je ranije to koštalo 56 dinara, kao da su bili parkirani sat vremena - kaže Andrija Čupković, direktor "Parking servisa" za Blic, pa dodaje:

- Znamo da građanima znači svaki dinar i zato im naša START-STOP aplikacija omogućava da više ne brinu o vremenu i svoje obaveze usklađuju kako bi iskoristili pun sat vremena koji su platili. Sada mogu sami da upravljaju vremenom korišćenja parkirališta, a aplikacija sabira minute za svaku od zona i na kraju meseca plaćaće mnogo manje račune, samo za vreme koje su stvarno proveli na parkingu.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Kada potpiše ugovor, korisnik dobija i link pomoću kojeg može da se uloguje, a u zavisnosti od toga da li su za korišćenje aplikacije zainteresovani pojedinci ili firme, treba prilikom potpisivanja ugovora da dostave na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu, odnosno dokaz o sedištu firme na teritoriji Beograda.

Pravo na ugovor i korišćenje START-STOP aplikacije imaju korisnici koji nemaju prethodna dugovanja za neplaćene dnevne karte.

Zahtev za korišćenje aplikacije i sve druge informacije su dostupni na sajtu "Parking servisa" i u poslovnicama Korisničkog servisa (Kraljice Marije 7, Starine Novaka 22 i Mileševska 51).

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Inače, osobe koje nemaju vozilo u svom vlasništu ili nisu ovlašćeni korisnik vozila ne mogu da potpišu Ugovor za korišćenje START-STOP aplikacije.

Cena parkiranja po započetom satu u zonama:

Crvena (prva) - 56 dinara

Žuta (druga) - 48 dinara

Zelena (treća) - 41 dinar.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    29. januar 2016 | 14:18

    Represija,primitiviza, otimacina,i namesteni osmeh, na - licu...

  • Dexx

    29. januar 2016 | 11:57

    Banda pa jos lopovska..a radio sam 10godina u toj firmi kao inkasant preko omladinske kad su trebali da nas prime sve su nas sutnuli u dupe..Bagra..

  • kiza

    29. januar 2016 | 13:28

    A kako cete resiti problem nas koji cesto dolazimo recimo iz Banja Luke u Beograd, kada vasa aplikacija ne radi za @strane@ brojeve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA