Učesnici Beogradskog maratona, u sigurnim ste rukama

Učesnici polumaratona, maratona i Trke zadovoljstva u roku od pola sata mogu da provere zdravstveno stanje zahvaljujući Medigroup i Gradskom sekretarijatu za zdravstvo

  • 0

Svi učesnici 29. Beogradskog maratona, koji će se održati 16. aprila, biće zadovoljni i bezbedni jer je brigu o njihovom zdravlju preuzela "Medigroup" i Gradski sekretarijat za zdravstvo.

To se odnosi na učesnike polumaratona, maratona i Trke zadovoljstva.

Beogradski maraton 16. aprila: Pada novi rekord!

Zamenik gradskog sekretara za zdravstvo Aleksandar Stefoski rekao je na konferenciji u Skupštini grada Beograda da će na trasi, kao i prethodnih godina, biti raspoređeno 30 medicinskih ekipa.

Beogradski maraton je sve masovniji, što ukazuje da se ispunjava njegova osnovna ideja da se što više naših sugrađana i građana Srbije rekreativno bavi trčanjem. Urgentni centar biće dežuran za učesnike maratona, a po potrebi biće uključena još četiri kliničko-bolnička centra - rekao je on.

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

OČEKUJE SE MILIONITI UČESNIK: Završavaju se pripreme za 29. Beogradski maraton!

Ta potreba biće znatno umanjena, ako učesnici 29. Beogradskog maratona, iskoriste ono što im nudi „Medigroup”, rekla je generalni direktor „Medigroup” Milena Gajović Shrestha.

– Uz zahvalnost što nam je ukazano poverenje da doprinesemo zdravlju učesnika Beogradskog maratona, želim da kažem da smo za njih pripremili poseban „proizvod”. Medigroup, prvi privatni zdravstveni sistem u Srbiji daje snažnu podršku ovogodišnjem Beogradskom maratonu kroz brigu o zdravstvenom stanju svih učesnika maratona - rekla je ona i dodala da su kreirali paket “Čekiraj se” u domovima zdravlja Medigroup.

Oni uključuje laboratorijsku analizu krvi (sa leukocitnom formulom i analizom glukoze), analizu urina i opšti pregled sa EKG-om po promotivnoj ceni. Domovi zdravlja MediGroup koji su stavljeni na raspolaganje građanima su Jedro, dr Ristić i Bulevar i biće otvoreni za sve one koji žele provere stanje svog tela i kondicije pre nego što u aprilu stanu na maratonsku crtu.

Foto: Beogradski maraton Foto: Beogradski maraton

- Sve to oni će moći da obave za manje od pola sata. Provera zdravstvenog stanja je važna za svakog učesnika, a mi ćemo se pridružiti 29. Beogradskom maratonu i na takmičarskom planu, jer ćemo se potruditi da što više od 500 zaposlenih u „Medigroup” učestvuje na ovoj manifestaciji - rekla je Milena Gajović Shrestha.

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić rekao je da je podrška koju dobijaju od Grada Beograda najvažnija, ali i ovaj segment – briga o zdravstvenoj bezbednosti učesnika.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA