SADO-MAZO ŠKOLA POSTOJI U BEOGRADU: Ovde uče kako se čovek gazi, davi, vezuje i bičuje!

- Iako "kinky" (nastrana) scena postoji u Beogradu već duže vreme, Akademija je zvanično oformljena pre nešto više od dve godine - rekla je domina, koja se predstavlja pod pseudonimom BolimTe

  • 9

Akademija lepih boli nalazi se u Beogradu i sve polaznike uči tehnikama vezivanja, koji bič koliko boli, ali i kako se čovek pravilno gazi i kako "roba" da davite dok mu ne prekinete dotok krvi. 

SADO-MAZO POLITIČARKA: Snimala nasilne porniće u sedištu partije, žene mazala krvlju!

- Ovde smo da uživamo i da olakšamo put oslobođenja svima čije potrebe i sklonosti potpadaju pod široko polje BDSM, što najčešće podrazumeva vezivanje, dominaciju, sadizam i mazohizam. Iako "kinky" (nastrana) scena postoji u Beogradu već duže vreme, Akademija je zvanično oformljena pre nešto više od dve godine - rekla je domina, koja se predstavlja pod pseudonimom BolimTe i objašnjava da je igra dominacije, pre svega, psihološka kategorija.

Takođe, ona je napomenula da je prihvatanje i izdržavanje bola, ali i poniženje upravo okidač za gašenje ega i susret sa samim sobom.

- Čovek je čudno biće, ponekad mu je potrebno da se nađe u ulozi psa kako bi morao da se oslobodi. Zvuči paradoksalno da nekog moraš da vežeš da bi ga oslobodio, ili da poniziš da bi ga ojačao - dodaje BolimTe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Np

    7. februar 2016 | 09:38

    Moze sve uSrbiji samo nek se placa porez

  • Nikolas

    7. februar 2016 | 09:38

    TO JE NASA SVETLA BUDUCNOST KAD UDJEMO U EU-ZAPADNA GOSPODA NAJVISE TRAZE TAKVE USLUGE I NAJVISE PLACAJU.OVO SA DAVLJENJEM I 20HILJADA SVAJCARSKIH FRANAKA !!

  • топлистанадреалиста

    7. februar 2016 | 20:01

    Старе верзије за нове перверзије!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA