MLADIĆA PITALI DA LI JE GEJ, PA GA PRETUKLI: Šokantan napad u centru Beograda! (FOTO)

- Prišla su mi dva fina mlada gospodina na Slaviji, pitala da li sam gej i kada sam im rekao da ih se to ne tiče, prešli su na propitivanje pesnicama - napisao je on na svom Fejsbuk profilu

  • 10

Jedan mladić iz Beograda je imao veoma neprijatnu situaciju kada su mu prišla dva muškarca na Slaviji i pretukli ga, pošto nije hteo da im odgovori na pitanje "da li si gej ili ne".

- Prišla su mi dva fina mlada gospodina na Slaviji, pitala da li sam gej i kada sam im rekao da ih se to ne tiče, prešli su na propitivanje pesnicama. Pobegli (pocepanih rukava) kad su videli da ne padam i da sam i ja vrlo radoznao momak - napisao je on na svom Fejsbuk profilu.

On se svojim prijateljima zahvalio na lepim željama, podršci i, kako kaže, najbitnije podje*avanjima.

- Konačni bilans: naprslina nosne kosti, malo oštećena hrskavica u nosu, odrana i otečena leva šaka, slomljene naočare (najveća šteta), kaput kojem treba hemijsko i akutno naduven ego - napisao je on.

Na kraju, pozdravio je i pružio podršku svim ne-strejt drugovima i drugaricama koji su već prošli, i još uvek redovno prolaze kroz ovakve situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Francuz

    18. februar 2016 | 12:25

    Kulturan grad. Dan nam zavide ostali...

  • Milenko

    18. februar 2016 | 12:22

    A policije nigde?! A da,verovatno su klopali u šišu ili mecku......

  • k.

    18. februar 2016 | 14:15

    Inace nije u pitanju bilo koji mladic - vec prevodilac zahvaljujuci kojem domaci ljubitelji knjizevnosti na svom jeziku mogu da citaju, izmedju ostalog, "Harija Potera". Svaka cast policiji, komunalnoj i regularnoj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA