(VIDEO) OLUJNI VETAR SRUŠIO DEO ZGRADE NA NOVOM BEOGRADU: Stravični udari zgranuli prolaznike!

Ekipa Telegrafa odjurila je na mesto gde se sve zbilo, i tamo je zatekla radnike kako sakupljaju otpale delove fasade ispred zgrade

  • 17

Deo fasade sa ogromnom reklamom otpao je sa zgrade "Vig Plaze", koja se nalazi preko puta "Ju biznis centra" u Bulevaru Mihajla Pupina, na Novom Beogradu, zbog stravičnih udara olujnog vetra.

Ekipa Telegrafa odjurila je na mesto gde se sve zbilo, i tamo je zatekla radnike kako sakupljaju otpale delove fasade ispred zgrade. 

 MOGLA JE NEKOG DA UBIJE: Vetar srušio OGROMNU REKLAMU I FASADU sa zgrade na Novom Beogradu! (FOTO)

Radnici na terenu su nam objasnili da ovaj incident nikoga nije mogao "da košta života".

- Čim smo čuli šta se dogodilo, istrčali smo na teren. Srećom, u pitanju je samo stiropor, te i da se u kobnom trenutku neko našao ispod zgrade, niko nije mogao da bude teže povređen - ispričao nam je jedan od radnika koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Telegrafrstv Foto: Telegrafrstv

Nekoliko prolaznika takođe je podelilo  sa nama utiske o čitavom događaju.

- Bili smo uplašeni kada smo čuli šta se dogodilo, jer je neko možda mogao da nastrada. Srećom, te nije bilo dece u tom trenutku napolju... - ispričala nam je zabrinuta Beograđanka D. Đ.

Foto: Telegrafrstv Foto: Telegrafrstv

- Zamislite da je majka sa bebom, ne daj bože, prolazila ovuda, šta bi se dogodilo... Olujni udari su bili stravični - rekla nam je u poverenju Beograđanka Jelena, koja se u nezgodnom trenutku našla na pomenutom mestu, a očigledno nije primetila da se sa zgrade obrušio samo - stiropor.

Pogledajte šta je naša ekipa zabeležila na terenu, pa sami procenite da li je i koliko cela situacija mogla odista biti kobna:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domaćinac

    18. februar 2016 | 15:58

    A je l' nekog od vas možda zveknuo poveći komad stiropora nošen vetrom od 60km/h...? Mene je ''dokačilo'' parče od oko pola kvadrata ''petice'' koje je samo palo.I ne mogu da vam dočaram koliko boli. Dakle,nije to ''samo stiropor''...

  • Guja

    18. februar 2016 | 15:01

    Majka sa bebom gluvari po nevremenu

  • Peki

    18. februar 2016 | 17:03

    Pre ili kasnije bi otpalo , nije vetar kriv vec losa gradnja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA