EPILOG KRVAVE DRAME U BEOGRADU: Iračanin negirao krađu, a nije želeo da priča o napadu na policajca Slobodana!

Prema informacijama iz istrage, u prisustvu sudskog prevodioca, migrant je negirao izvršenje krivičnog dela teška krađa, dok se o povređivanju policajca nije izjašnjavao

  • 11

Migrantu S. K. koji je državljanin Iraka i koji se sumnjiči da je pre dva dana počinio tešku krađu, tokom koje je povređen policajac u civiu Slobodan Arsić, određen je pritvor do 30 dana, saznaje Telegraf.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRVAVI NAPAD U CENTRU BEOGRADA: Iračanin nasrnuo nožem na policajca Slobodana Arsića!

S. K., kom se na teret stavlja da je ušao u jednu foto-radnju u samom centru Beograda i od radnice oteo mobilni telefon, danas je priveden na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo.

KRVAV NAPAD U CENTRU BEOGRADA: Ovo je policajac na kojeg je Iračanin nasrnuo NOŽEM! (FOTO)

Prema informacijama iz istrage, u prisustvu sudskog prevodioca, on je negirao izvršenje krivičnog dela teška krađa, dok se o povređivanju policajca nije izjašnjavao.

Policajac u civilu povredeje zadobio kada je sustigao Iračanina s njim proleteo kroz staklo jednog izloga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    18. februar 2016 | 16:29

    Pre neki dan idem kuci sa pijace,sve normalno.Odjednom skapiram da me neko prati.Okrenem se,vidim Sirijca ili sta je vec,nesto muva iza mene.Rekoh tripujem.Ponovo krenem,on nastavi za mnom.Ja brze,on brze.U narednom trenutku se pojavljuje njegov,pretpostavljam drugar,isto Sirijac,i krenu da se domundjavaju i obojica za mnom.Nisam se preterano ni uplasila,jer je bilo jutro.E kad su me sustigli,poceli su nesto da trabunjaju i nastave da prate.Kao za inat u ulici nigde nikoga.Krenula sam da se derem na njih na sred ulice ne bi li neko cuo.Spomenula sam policiju i sva sreca neki covek je naisao i otisli su.Pomalo se plasim za bezbednost.

  • Ana

    18. februar 2016 | 18:13

    Zar je bitno što on negira? Postoje svedoci. Kakav pritvor. Samo deportovanje.

  • Joker

    18. februar 2016 | 15:28

    Ma samo ih pustajte u Srbiju... Doktori na vlasti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA