BEOGRAD JE MNOGO NAPREDOVAO, smatra bivši ambasador Japana nakon sastanka sa Sinišom Malim

Na sastanku je bilo reči o razvojnim infrastrukturnim projektima Beograda, a ambasador Nagai je izrazio zadovoljstvo primetnim napretkom u razvoju komunalne infrastrukture u gradu

  • 3

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sastao se danas u Starom dvoru sa bivšim ambasadorom Japana u Srbiji i počasnim građaninom Beograda Tadašijem Nagaijem.

JAPAN POMOGAO SRBIJI: Vučić preuzeo ključeve ekoloških vozila, vrednih 3,5 miliona evra! (FOTO)

Na sastanku je bilo reči o razvojnim infrastrukturnim projektima Beograda, a ambasador Nagai je izrazio zadovoljstvo primetnim napretkom u razvoju komunalne infrastrukture u gradu.

Mali posetio Crvenu zvezdu i poželeo joj uspešan nastavak stabilizacije kluba

Gradonačelnik Mali je ovom prilikom obećao pomoć Grada Beograda u pripremi posete delegacije Društva japansko-srpskog prijateljstva iz Tokija u oktobru ove godine. Ovo društvo okuplja veliki broj uglednih ljudi iz privrednog, kulturnog, političkog i sportskog života Japana.

Ambasador Nagai proglašen je počasnim građaninom Beograda 2010. godine za izuzetan doprinos razvoju odnosa između dva naroda, kao i za velike donacije prevashodno u oblasti zdravstva, obrazovanja, javnog prevoza i kulture, koje je Vlada Japana donirala Beogradu tokom njegovog mandata u Srbiji.

Prva elektronska građevinska dozvola u Beogradu izdata za nadogradnju garaže "Obilićev venac"

U periodu od 2000. do 2010. godine narod i Vlada Japana pružili su pomoć Beogradu u ukupnoj vrednosti od 30,3 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    14. mart 2016 | 19:50

    Jeste ociganio se posle 95

  • Duki st.

    14. mart 2016 | 21:13

    Obzirom da ne živim u prestonici ? Ako japanezi kažu ? Tako je. Verujem na reč. Samo me nešto kopka. Da nije to sve zaslugom ..... .?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA