PROZVALI SU GA "ZMAJ OD BORČE": SREĆKO NESREĆKO pijan dubi na glavi i traži ženu! (VIDEO)

Da li je našao ženu, ne znamo, ali je svakako uspeo u nameri da nasmeje prisutne putnike u autobusu, koji su ga čašćavali titulama "Ekrem 2" i "Zmaj od Borče"

  • 6

U gradskom prevozu može da se prisustvuje različitim neobičnim situacijama, složićete se. Ali ova, u kojoj stanovnik Borče u vidno alkoholisanom stanju traži suprugu iz istog mesta i to na krajnje zanimljiv način, je ipak nešto neviđeno. On je, naime, iako zapliće jezikom, ipak uspeo da uradi stoj na glavi i da osvoji prvu nagradu na svakom budućemo konkursu za najluđeg neženju.

Jezivi snimak vozača GSP koji kuca poruke na mobilnom i vozi PUN AUTOBUS! (VIDEO)

- Molim ženu da mi se nađe iz Borče! Može i ćopava, hoću da imam ženu. Malo sam mator momak, zovem se Srećko Nesrećko - rekao je ovaj čovek dok je izvodio svoj neuobičajen performans, koji je šokirao sve koji su bili u popularnoj "devedespetici".

Printscreen/Youtube Printscreen/Youtube

Da li Srećko Nesrećko našao ženu, ne znamo, ali je svakako uspeo u nameri da nasmeje prisutne putnike u autobusu, koji su ga čašćavali titulama "Ekrem 2" i "Zmaj od Borče".

Kako je sve izgledalo, možete da pogledate u priloženom video materijalu:

(Telegraf.r)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daki

    15. mart 2016 | 12:37

    Jos jedan debil na pomolu?Zar nam jos i to treba?

  • Nikola

    15. mart 2016 | 12:26

    Šta je ovo jbt. Travolta, pa sad ovaj Zmaj... A Borča je predivno mesto za život, sa veoma različitim ljudima iz svih krajeva bivše SFRJ. Samo nas za neke posebne slučajeve vezuju

  • Gaga

    15. mart 2016 | 15:24

    Ovaj ce biti novi ucesnik farme ili parova...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA