ZAPOČETI RADOVI NA MLEČNIM HALAMA: Uslovi za prodavce na beogradskim pijacama biće još bolji (FOTO)

Mlečni proizvodi su lako kvarljivi i do upotrebe se moraju skladištiti na način kojim se obezbeđuje očuvanje njihovog kvaliteta - izjavio je Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace"

  • 0

Na pijaci "Dušanovac" započeti su radovi na delu gde se prodaju mlečni i suvomesnati proizvodi.

- Mlečni proizvodi su lako kvarljivi i do upotrebe se moraju skladištiti na način kojim se obezbeđuje očuvanje njihovog kvaliteta, stoga je omogućavanje dobrih uslova za čuvanje namirnica na prvom mestu - izjavio je Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace" i dodao:

- JKP "Gradske pijace" će i u narednom periodu ulagati sredstva u uređenje mlečnih hala i nastaviće da sprovodi analize zdravstvene i higijenske ispravnosti animalnih proizvoda, kako bi posetioci pijaca u potpunosti mogli da budu sigurni da su proizvodi zdravi i ispravni.

Na pijaci "Dušanovac" u toku su radovi na postavljanju nadstrešnice kako bi zakupci rashladnih vitrina bili zaštićeni od nepovoljnih atmosferskih prilika. U cilju racionalizacije troškova, postojeće rashladne vitrine biće pregledane, popravljene, očišćene i postavljene na pijaci "Dušanovac".

Foto: Gradske pijace Foto: Gradske pijace

Radi bolje preglednosti i funkcionalnosti na pijačnom platou biće posebno izdvojeni delovi za prodaju jaja, mlečnih i suvomesnatih proizvoda.

U prethodnom periodu adaptirana je mlečna hala na pijaci "Skadarlija", gde su izvedeni molersko farbarski radovi i postavljene su nove rashladne vitrine, na pijaci "Borča", "Braće Jerković" i "Banovo brdo", postavljena je zaštita zakupaca rashladnih vitrina od nepovoljnih atmosferskih prilika i reparirane su rashladne vitrine, a na pijaci "Merkator" postavljene su reparirane rashladne vitrine.

Foto: Gradske pijace Foto: Gradske pijace

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA