POZVALA JE POLICIJU I REKLA "UBILI SU ME": Uznemirujuća prijava Beograđanke

Odmah je obaveštena najbliža patrola, koja se istog trenutka uputila na lice mesta. Kada su policajci stigli, žena je klečala u dvorištu svoje kuće. Bila je potpuno van sebe i odbijala je svaku komunikaciju sa policajcima

  • 4

Policija beogradske opštine Zvezdara dobila je jedne večeri tokom prošle nedelje uznemirujući poziv od Beograđanke M. P. (51), koja je jedva razumljivo izgovorila da ju je neko ubio.

HIT PRIČA KOJA JE ZAPALILA SRBIJU! Baba PROVALILA srpske TAJNE AGENTE i prijavila ih policiji jer su pravili BUKU

- Ubili su me - začuo se ženski glas koji je pozvao 192.

Odmah je obaveštena najbliža patrola, koja se istog trenutka uputila na lice mesta. Kada su policajci stigli, žena je klečala u dvorištu svoje kuće. Bila je potpuno van sebe i odbijala je svaku komunikaciju sa policajcima.

- Ipak, istog trenutka su shvatili da je pijana od alkohola i da joj drugo ništa ne fali - rekao je izvor za "Alo!".

- Ubrzo je pred kuću izašao i njen nevenčani suprug S. I. (49), koji je objasnio da nije prvi put da se tako ponaša, a da je najčešći razlog njenog neuravnoteženog ponašanja velika količina alkohola i lekova koje popije u kratkom roku - naveo je izvor blizak istrazi.

Foto: Profimedia, Corbis Foto: Profimedia, Corbis

Te reči su, priča sagovornik, naljutile M. P., pa je verbalno napala svog nevenčanog supruga, sa kojim je u zajednici oko tri godine, uputivši mu salvu pogrdnih reči.

- Ipak, policijska patrola ga je ispitala kako bi proverila tvrdnje M. P. da ju je maltertirao i tukao, što je on negirao. S. I. je ispričao da je zapravo on često bio žrtva njenih fizičkih i verbalnih napada. Za sve to vreme, M. P. je vikala na svog nevenčanog supruga, vređajući ga - rekao je on.

Ispostavilo se da su reči S. I. tačne jer je utvrđeno da je za M. P. raspisana potraga zbog nasilja u porodici, dok je sada zaradila prijavu i zbog remećenja javnog reda i mira, pa je prenoćila u stanici, navodi list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA