POLA VEKA GRADSKOG STAMBENOG: Neverovatne priče koje se kriju iza 100.000 intervencija godišnje!

Pored svih navedenih projekata, JP "Gradsko stambeno" nudi stanarima izvođenje hitnih intervencija 24 sata dnevno, stručno osposobljene službe za izvođenje svih radova, garantovan kvalitet izvedenih radova

  • 4

Na današnji dan, 1. aprila 1966. godine, pre tačno 50 godina osnovano je jedno od najvažnijih beogradskih preduzeća "Gradsko stambeno preduzeće", a od 2005. godine preimenovano u Javno preduzeće "Gradsko stambeno", kako se danas i zove. Ovo Preduzeće je deo komunalnog sistema Grada Beograda i bavi se održavanjem stambenih zgrada, na području 10 gradskih opština.

Osnovna delatnost JP "Gradsko stambeno" je održavanje zajedničkih delova stambenih zgrada, uređaja i instalacija u njima. To su radovi kojima se sprečava ili otklanja opasnost po život i zdravlje ljudi, odnosno kojima se obezbeđuje sigurnost korisnika i okoline (popravke krovova, fasada, liftova, protivpožarnih instalacija, gromobrana...) i poslovi hitnih intervencija (vodovod i kanalizacija, elektro radovi, manje popravke i odglavljenja osoba iz lifta...) koje obavlja Služba hitnih intervencija (00-24). JP Gradsko stambeno održava 14.000 zgrada sa oko 262.045 stanova, a godišnje obavi preko 100.000 intervencija hitnih i neodložnih radova, redovnih tekućih popravki, kao i veliki broj investicionih radova, što govori o dobrom poslovanju pomenutog preduzeća.

SEKS U LIFTU, PROSIDBA I KUMSTVO: Plakaćete od smeha kad čujete ispovesti radnika "Gradskog stambenog"!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Prateći društveno-političke promene u gradu i izlazeći u susret zahtevima vremena i potrebama korisnika usluga, preduzeće se menjalo i transformisalo, ali u svakom trenutku naš osnovni cilj bio je isti – poslovanje u skladu sa najvišim standardima, kako u pružanju servisnih usluga tako i u saradnji i komunikaciji sa korisnicima tih usluga. Danas, JP "Gradsko stambeno" je jedino javno preduzeće čiji je kvalitet poslovanja u 2016. godini potvrđen sa standardizacijom čak šest ISO sertifikata.

U cilju predstavljanja novih usluga preduzeća, kao i komunikacije sa sugrađanima, u okviru Sajma za treće doba koji se održava od 01.04.2016.godine do 03.04.2016.godine na Beogradskom sajmu u hali III, našim sugrađanima će biti omogućeno da dođu, vide i raspitaju se o aktuelnim projektima koje nudi naše preduzeće, kao i da sa stručno osposobljenim licima popričaju o svemu što ih interesuje iz oblasti našeg poslovanja.

Foto: Promo Foto: Promo

SVAKA ZGRADA ĆE MORATI DA IMA SVOG PREDSEDNIKA: I još nešto što će vas ODUŠEVITI!

Prezentovaćemo neke od projekata koje smo pokrenuli tokom proteklog perioda i koji upravo za cilj imaju poboljšanje uslova života u stambenom zgradama kao i edukaciju najmlađih čija nam je bezbednost prioritet.

Projekat "Beograd bez barijera" kroz koji potpuno besplatno ugrađujemo rampe za osobe sa invaliditetom svim zgradama koje nam se obrate zahtevom. Do sada smo ugradili preko 100 rampi.  Zatim projekat "Napredna zgrada" gde stanarima nudimo uradnju Led rasvete, ekološkog osvetljenja pomoću kojeg se smanjuje potrošnja zajedničke električne energije i ostavaruju značajne uštede. Kroz ugradnju savremenog osvetljenja u zajedničke prostorije stambenih zgrada, stepenište, ulaze, hodnike, podrume, JP "Gradsko stambeno" ponudom ove vrste usluge priključuje se evropskim i svetskim standardima u uštedi električne energije kao i uvođenju ekološki prihvatljivog vida osvetljenja u stambene zgrade. Takođe, građani imaju mogućnost ugradnje video nadzora svojih ulaza i hodnika, kao i lift kućica.

Foto: Wikipedia Foto: Wikipedia

DIREKTOR GRADSKOG STAMBENOG O BEOGRADU KOJI NEĆETE PREPOZNATI: Jeftinija rasveta, čistije zgrade i još rampi za invalide! (FOTO)

U toku je akcija "Lift nije igračka" putem koje, u cilju edukacije dece i podizanja nivoa bezbednosti JP "Gradsko stambeno" duži niz godina uspešno organizuje eduktivne predstave za najmlađe učenike osnovnih škola, a uskoro objavljujemo početak Konkursa za "Najlepši ulaz Beograda".

U cilju podizanja nivoa kvaliteta Usluge održavanja higijene i čišćenja zajedničikih delova stambenih zgrada koje održava JP "Gradsko stambeno", pored trenutnog STANDARD PAKETA usluga stanari će imati mogućnost izbora između još dva paketa PAKET NAPREDNO i PAKET SJAJNO sa povećanom dinamikom čišćenja sa kvartalnog na mesečni nivo, kao i sa mesečnog na nedeljni. Pored redovnog čišćenja, dva puta godišnje svaka stambena zgrada imaće i uslugu generalnog, mašinskog pranja svih zajedničkih prostorija i površina.

FOTO: Telegraf FOTO: Telegraf

Gradsko stambeno postalo jedino javno preduzeće sa 5 ISO sertifikata

Pored svih navedenih projekata, JP "Gradsko stambeno" nudi stanarima izvođenje hitnih intervencija 24 sata dnevno, stručno osposobljene službe za izvođenje svih radova, garantovan kvalitet izvedenih radova, mogućnost izvođenja investicionih radova uz otplatu na 24 mesečne rate i period garancije na izvedene radove, uz tradiciju dugu pet decenija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZIle

    1. april 2016 | 15:19

    Ma nije valjda? Jao kako ste divni. A budite ljubazni pa mi recite, kako je moguce da sa saniranje krova stambene zgrade ciji je vlasnik grad, trazite da stanari plate punu cenu pri cemu je ponudjena cena cak SEDAM puta veca u odnosu na ponudu privatnika , koji osim sto nudi daleko bolje i kvalitetnije vrste radova, nudi cak PET puta duzu garanciju?

  • Kimi

    2. april 2016 | 14:49

    Lopuzeeee!!! Kvalitetni radovi? Dovode eadnike sa Vukovog spomenika!

  • MR.B

    1. april 2016 | 20:39

    Pola veka zaglavljivanja u liftu !!! Pola veka bez normalnog grejanja koje se placa i LETI !!! Pola veka padaju fasade na glavu !!!!! E PA NECE MOCI KOLEGE ?!?!?!?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA