OTVORENA POŠTA U MIRIJEVU: Revolucija akcije "52 pošte za 52 nedelje" (FOTO)

Poštanski broj nove mirijevske pošte je 11128 Beograd 78, a korisnicima je na upotrebu predao Milan Krkobabić, direktor JP "Pošta Srbije”

  • 15

Sa ciljem da bude što bliže svojim korisnicima i da im na svakom mestu i u svako vreme ponudi brze, jednostavne i najjeftinije usluge, Pošta Srbije 6. aprila otvorila još jednu poslovnicu u Mirijevu, na području Gradske opštine Zvezdara.

Njen poštanski broj je 11128 Beograd 78, a korisnicima je na upotrebu predao Milan Krkobabić, direktor JP "Pošta Srbije”, i to uoči praznika Blagovesti, koji poštari obeležavaju kao slavu svoje profesije.

- Mi smo kuća koja širi svoju infrastrukturu, otvara nove poslovnice, zapošljava nove ljude. U Pošti Srbije 15.000 ljudi ozbiljno radi, zarađuje i ima sigurnu platu. Pridržavamo se maksime da "nema viška radnika nego manjka posla” i trudimo se da pronađemo nove poslove. Zbog toga je Pošta Srbije najuspešnije tržišno pozicionirano javno preduzeće u državi, sa ostvarenom neto dobiti od 3,1 milijarde dinara u prošloj godini. To je impresivan rezultat 15.000 radnika - istakao je Milan Krkobabić.

Meštanin Mirijeva Ratomir Vukajlović zahvalio je Pošti Srbije što prati potrebe građana i što nastoji da kvalitetnom uslugom uvek bude što bliže:

- Ova pošta će nam mnogo značiti, jer nećemo čekati u redovima i pre ćemo doći do penzije - rekao je Ratomir.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

Prvi korisnici usluga nove pošte bili su potpisnici ugovora u sklopu promotivne akcije "Post-ekspres za 99 dinara” – Osnovna škola "Pavle Savić”, preduzetnici "Momark tekstil” i "IMD metal”.

Ova promotivna akcija Pošte Srbije pomaže razvoju malih i srednjih preduzeća koji čine jedan od osnovnih stubova ekonomskog razvoja. Akcija za sve nove korisnike je produžena do kraja juna, a u ponudi je i niz novina i povoljnosti za biznis pakete i najjednostavniji izvoz preko Pošte.

Novoj pošti u Mirijevu, u ul. Koste Nađa 34a, gravitira skoro 10.000 domaćinstava ili blizu 21.000 stanovnika, kao i 1.000 pravnih lica.

I blizina pijace generiše izuzetno veliku frekvenciju korisnika, te se očekuje da će nova poslovnica biti visokoproduktivna i da će rasteretiti rad najbliže pošte 11160 Beograd 74 u ul. Mirijevski venac 22, koja godišnje pruži više od milion usluga.

Poštanski radnici su sopstvenim snagama uredili enterijer, opremili ga poslovnim nameštajem i računarskom opremom, tako da će novi poslovni ambijent efikasno odgovoriti zahtevima korisnika, savremenom poslovanju i tehnološkim standardima najnovijeg doba.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

Nova pošta u Mirijevu, koja organizaciono pripada Radnoj jedinici "Beograd centar” je prijemno-isporučnog tipa. Sve klasične i savremene poštanske i platne usluge biće dostupne na četiri šaltera, i to radnim danima od 8 do 19 časova, a subotom od 8 do 15 časova.

Takođe, pošta ima i posebno prilagođen prostor za specijalizovano prodajno mesto – post-šop – gde se može naći prigodan poklon za sve prilike i sve generacije.

Kolektiv nove mirijevske pošte imaće desetoro zaposlenih, fokusiranih na kvalitetno i pravovremeno usluživanje korisnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirijevac

    6. april 2016 | 17:35

    Ovo je treća pošta u Mirijevu.Lepo je,samo mi nelogično.Ova pošta je udaljena 100m od druge.

  • Kimi

    6. april 2016 | 18:26

    Mora Krka pare da namlati,posta do poste a postari nemaju za zivot

  • Payton

    6. april 2016 | 18:00

    Za dve godine će većina opet biti zatvorene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA