Cirkus u BG vozu: Cigare srednjoškolaca izazvale haos! (FOTO)

Kompozicija na relaciji Batajnica - Pančevački most prekinula put zbog toga što su tinejdžeri "zadimili" jedan od vagona

  • 8

Da jedan rutinski odlazak na posao, školu ili gde god, i to pouzdanom vrstom prevoza, može da se pretvori u ozbiljan stres, mogli smo da se uverimo u četvrtak na relaciji BG voza od Batajnice do Pančevačkog mosta.

Tek što je ušla u prvu stanicu (Zemun Polje) kompozicija je tu i stala, i ni makac dalje.

Neuobičajeno zadržavanje koje se proteglo na petnaestak minuta unervozilo je stotinak putnika koji su od odgovornih lica u vozu dobili sledeće obrazloženje novonastale situacije: Voz ne ide, jer su tinejdžeri pušili cigare u jednom od vagona?!

Ne ide, i tačka!

U početku su mnogi ovu informaciju prihvatili sa velikom dozom rezerve, jer, zašto bi voz stao zbog tek poneke cigare, ali posle nekoliko minuta stvar je postala ozbiljna: Voz neće mrdati sa stanice sve dok ima takve putnike.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

I tako se veliki broj ljudi našao napolju, u neverici tražeći objašnjenje za takvu odluku. Na vrhuncu nervoze deo nezadovoljnika je krivio klince, deo njih se obrušio na mašinovođu, koji se pravdao da je samo "poslušao naredbu odozgo, odnosno dispečera".

U međuvremenu je pozvana i policija (i policajke) koji su se upoznali sa situacijom, ali im, naravno, nije bilo ni na kraj pameti da privode neodgovorne pušače, već su ih samo ukorili i opomenuli da "voz nije njihova svojina" da se tako ponašaju.

Dobrih 40 minuta kasnije, putnici su se ukrcali, ali u drugi voz koji je saobraćao iz Batajnice, i to kako: mnogi od njih tek pošto su prekoračili kolosek, tek tridesetak metara ispred nailazeće kompozicije (da bi ušli sa druge strane), što je potencijalno moglo da izazove daleko teže posledice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    7. april 2016 | 15:47

    Kućno vaspitanje danasnje omladine je zabrinjavajuće i onda neko krivi masinovodju sto radi svoj posao, ma sve poremećeno!

  • Nikola

    7. april 2016 | 16:44

    Policijo nasa pocni da vaspitavas kad roditelji nisu sposobni

  • Navijac u ostavci

    7. april 2016 | 15:51

    Da se vrate parnjace i drveni vagoni,pravda za pusace,necemo u EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA