Mali: Građani Opova imaće redovan prevoz do Padinske skele i odatle ka centru Beograda

Nova linija GSP-a, broj 110, saobraća od danas od Padinske skele do Opova

  • 0

Nova linija beogradskog javnog gradskog prevoza, broj 110, saobraća od danas od Padinske skele do Opova, a prvoj vožnji sa građanima prisustvovao je i gradonačelnik Beograda Siniša Mali koji je poručio da je uvođenje te linije primer kako se zajedničkim naporima stvari u Srbiji menjaju na bolje.

On je građanima na autobuskoj stanici u Opovu rekao da će nova linija funkcionisati od danas pa zauvek, a ne, kako je naveo, na jedan dan "kao što je to uradila Demokratska stranka 2004. godine".

- Uvođenje ove linije je primer kako uz malo napora i mnogo dobre volje možemo i moramo da slušamo građane, kojima je nedostatak veze sa gradom bio jedan od većih problema - rekao je Mali.

Na novoj liniji 110 predviđeno je 15 polazaka dnevno, na 80 minuta, a Mali je kazao da će se u narednih mesec dana vršiti brojanje putnika, kako bi se, u slučaju potrebe, uveli dodatni polasci.

Građani Opova, kako je rekao, imaće sada redovan prevoz do Padinske skele i odatle ka centru Beograda.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Samo zajedno možemo da menjamo stvari, da stvaramo bolji i lepši Beograd, Opovo, Vojvodinu i ova linija je primer kako to možemo da uradimo - poručcio je Mali i "upozorio" građane da redovno plaćaju prevoz.

On je pozvao građane da na izborima glasaju za SNS, na svim nivoima, kako bismo, naveo je, "imali jedistvenu vlast i mogućnost da menjamo Srbiju".

- Vremena da čekamo više nemamo. Započete reforme moramo da završimo, jer želimo da stvorimo jaku, stabilnu, ekonomski snažnu Srbiju, koja će biti faktor mira i stabilnosti u regionu - rekao je Mali.

On je dodao da se ne sme više čcekati na promene u Vojvodini, koja propada.

- Vojvodina je od najboljeg dela Srbije, postala deo gde seljak ne može da živi od svoje zemlje i svog rada. To je neprihvatljivo. Zato moramo da se borimo za promene u Vojvodini, da zaokružimo broj 1 na izborima, da pokažemo da smo jedinstveni - rekao je Mali.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Cilj SNS je Srbija u kojoj se priča o novim fabrikama i novim radnim mestima, rekao je Mali i istakao da se od toga neće odustati.

- Boriću se sa svojim timom da javni prevoz ide i do Pećinaca, Stare Pazove, Banovaca, jer moramo da razumemo da ne treba da se delimo. Želimo da našoj deci obezbedimo bolje obrazovanje, posle kojeg neće odlaziti u inostranstvo - rekao je Mali.

Nakon Opova, Mali je posetio Barandu, gde je razgovarao sa građanima, kojima je rekao da će biti razmotrena mogućnost da se linija 110 produži i do tog mesta.

- Nema razloga da to ne uradimo, i siguran sam da ćemo naći način - rekao je Mali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA