Sledeće nedelje počinju radovi na popločavanju Masarikovog trga

Početak radova na popločavanju Masarikovog trga na pijaci "Zemun" odložen je zbog radova na zameni vodovodne cevi koje izvodi JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija"

  • 0

Po informaciji dobijenoj od JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" radovi se privode kraju, te će sledeće nedelje početi radovi na popločavanju pijačnog platoa granitnim pločama, a rok za izvođenje radova iznosi 60 dana.

Nakon završetka radova, Masarikov trg i ceo pijačni kompleks biće vizuelno objedinjeni u jednu celinu, u duhu 19 veka. Imajući u vidu da ova pijaca predstavlja staro jezgro Zemuna, ovaj deo pijace dobiće lepši i funkcionalniji izgled, obzirom da će na platou biti postavljene nove tezge i spoljne rashladne vitrine.

JKP "Gradske pijace" apeluje na stanovnike Zemuna da imaju strpljenja prilikom izvođenja radova i poziva ih da posete privremenu pijacu postavljenju na Magistratskom trgu, ispred opštine Zemun i na Omladinskom trgu, gde pored zanatskih proizvoda, mogu nabaviti voće, povrće i proizvode animalnog porekla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA