MALI: Aktivnosti gradskih čelnika nemaju veze sa izborima

- Beograd na vodi je krenuo u septembru, tada nismo imali pojma da li će biti izbora i kada. To su aktivnosti za koje smo plaćeni, plaćeni smo da svaki dan radimo sa investitorima - rekao je Mali

  • 1

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da njegove i aktivnosti njegovih saradnika iz gradske uprave nemaju nikakve veze sa izbornom kampanjom, već su isključivo u interesu građana Beograda.

BEOGRAD DOBIO PRAVU ZELENU OAZU: Zvanično otvoren plato kod "Crvenog petla"

- Mi smo se prošle godine bavili konsolidacijom javnih finansija, tada smo najavili da će ova godina biti godina investicija, novih projekata, i radili smo veoma teško da krenu investicije koje su građani čekali decenijama - rekao je Mali nakon otvaranja platoa kod "Crvenog petla" odgovarajući na pitanje novinara.

On je dodao i da sledi polaganje kamena temeljca za izgradnju Ikee, hotela Hilton, kao i još jedne visoke kule u okviru Beograda na vodi.

- Beograd na vodi je krenuo u septembru, tada nismo imali pojma da li će biti izbora i kada. To su aktivnosti za koje smo plaćeni, plaćeni smo da svaki dan radimo sa investitorima - rekao je Mali.

On je dodao da će investicija biti i u maju, junu, julu, septembru... jer je politika grada, od koje se neće odustati, da se bori za investicije.

- Nema izbora u Beogradu, ne bavimo se izborima, već Beogradom i Beograđanima, kvalitetom života, kvalitetom komunalnih usluga, kupovinom autobusa, sređivanjem zelenila... - rekao je Mali.

Na pitanje da li te aktivnosti pomažu SNS pred opštinske izbore, Mali je odgovorio da te aktivnosti pomažu građanima Beograda.

- Da li mene vidite da se bavim politikom u ovom trenutku? Otvaranje ovog platoa je stvar koja je važna za ovaj deo grada, da ga učinimo lepšim i boljim - rekao je Mali.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA