ČUDO U KUMODRAŽU: Od divlje deponije napravili izletište! (FOTO)

Savić sa Kumodražanima u akciji uređenja Torlačke šume

  • 5

Druženje, okupljanje dobrih i pozitivnih ljudi, spremnost da urade nešto korisno i dobro za svoje naselje koje vole, razlozi su jučerašnjeg organizovanja zajedničke ekološke akcije članova Mesnog odbora Kumodraž selo u Torlačkoj šumi.

Foto: Promo Foto: Promo

Srećni što je mesto u kojem provode slobodno vreme šetajući sa svojom porodicom pre nekoliko dana osvetljeno i time postalo bezbednije i lepše, ovi ljudi su sa radošću uzeli grabulje u ruke i uklonili smeće koje nesavesni građani ostavljaju za sobom. Na njihovu inicijativu postavljene su i kante za odlaganje otpada.

Foto: Promo Foto: Promo

U akciji uređenja Torlačke šume učestvovao je i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik Opštinskog odbora SNS Voždovac Aleksandar Savić, koji je sa zadovoljstvom prihvatio poziv Kumodražana.

Foto: Promo Foto: Promo

- Ujedinjeni i složni možemo da uradimo sve. Oduvek sam, i kada je rukovođenje Opštinom u pitanju, insistirao na timskom radu i dobroj komunikaciji među saradnicima, jer samo na taj način, zajedničkim snagama, možemo da ostvarimo vidljive i merljive rezultate i uspeh u svemu što radimo. Ova ekološka akcija odraz je brige o očuvanju okoline u kojoj živimo, ali i pokazatelj da udruživanjem lakše i brže možemo da dođemo do cilja - istakao je Savić.

Foto: Promo Foto: Promo

Da podsetimo, Kumodražani su početkom aprila organizovali i zajedničku akciju uklanjanja grafita, sa ciljem ulepšavanja svog rodnog mesta.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caca

    15. avgust 2016 | 04:46

    Da li se ovde radi o Torlakovoj šumi koja je u Kumodražu u Blizini Torlak instituta. Torlačka ulica nije u Kumodražu već je paralelna sa Zaplanjskom Lazara Avramovića i Braće Jerkovića. Hvala.

  • Milica

    12. april 2016 | 11:13

    Velika je šteta što predizborna kampanja traje kratko inače bi sve bilo taaako čisto....

  • Oldboy86

    12. april 2016 | 10:27

    Bice to opet deponija, samo da prodju izbori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA