Povoljni stanovi za zaposlene u MUP-u u narednih šest meseci!

U narednih šest meseci biće stambeno zbrinuto 180 porodica zaposlenih u MUP-u

  • 3

Saradnja između Grada Beograda i Ministarstva unutrašnjih poslova nikada do sada nije bila bolja, ocenio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je sa ministrom Nebojšom Stefanovićem potpisao Sporazum o rešavanju stambenih potreba zaposlenih u MUP-u. Sporazum, kako je precizirao gradonačelnik, daje mogućnost da se deo stanova koje je grad izgradio ponudi zaposlenima u ovom ministarstvu.

KULA BEOGRAD, najviša u ovom delu Evrope, niče do APRILA 2019. GODINE!

– To je način da izrazimo zahvalnost za sve što rade da Beograd bude bezbedniji. Agencija za investicije i stanovanje i dalje planira da gradi stanove na nekoliko lokacija, a trudićemo se i da deo njih ponudimo ministarstvu kako bismo pomogli u rešavanju stambenog pitanja zaposlenih koji krov nad glavom dugo čekaju – istakao je Mali.

Prioritet svega što se radi u gradu jesu deca i porodica, bez obzira na to da li su iz ugroženih kategorija ili pripadnici MUP-a i Vojske Srbije, dodao je Mali.

– Briga o policajcima znači veću bezbednost u saobraćaju, smanjenje maloletničke delinkvencije, sklanjanje dece sa ulice i, generalno, bezbedan grad – zaključio je Mali.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Ministar Stefanović je naglasio da je rešavanje stambenog pitanja veoma važno, a u prilog tome ide i činjenica da će na ovaj način biti stambeno zbrinuto 180 porodica.

Planirano je da stanovi u zemunskom naselju Kamendin budu spremni za useljenje u narednih šest meseci, a cene će biti znatno niže od tržišnih – rekao je Stefanović i podsetio da je ovakva mogućnost policiji poslednji put data pre jedanaest godina.

Gradonačelnik i ministar najavili su da će se truditi da na svakih nekoliko godina nađu način da po povoljnijim uslovima policajci reše svoje stambeno pitanje.

Događaju u Palati "Srbija" prisustvovali su gradski menadžer Goran Vesić i član Gradskog veća Stevo Tatalović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    14. april 2016 | 17:26

    Dajte i novosadskoj policiji!!!!!!

  • Branko

    14. april 2016 | 18:48

    Za njih socijalizam, a za nas kod privatnika kapitalistička Sodoma i Gomora!

  • Aca

    16. april 2016 | 11:49

    A za nas obicne smrtnike koji rade kod privatnika za 20000 din.???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA