Više od 300 MOTOCIKLISTA prohujalo kroz Beograd (FOTO)

Na platou ispred Skupštine okupili su se predstavnici sve četiri moto unije- Moto unija Vojvodine, Beogradska moto unija, Savez motociklista, Moto asocijacija Srbije

  • 8

Članovi moto klubova i unija u Srbiji obeležili su danas okupljanjem i defileom na platou ispred Skupštine Srbije početak motociklističke sezone.

AMSS u okviru akcije "Kaciga glavu čuva" podelio biciklistima zaštitnu opremu!

Na platou ispred Skupštine okupili su se predstavnici sve četiri moto unije- Moto unija Vojvodine, Beogradska moto unija, Savez motociklista, Moto asocijacija Srbije.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Predsednik Moto unije Vojvodine, Saša Maslinović, rekao je da je iz Novog Sada na defile došlo više od 300 motociklista, članova te unije.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Plan je da se organizuje vožnja do Večnog plamena na Ušću, a potom i druženje moto klubova.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Radićemo na promociji motociklizma u Srbiji, boriti se za prava motociklista, zalagati se za smanjenje takse, druženje klubova, jeftiniju registraciju i manje putarine - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ......

    17. april 2016 | 15:01

    zgrade se tresu, vibriraju prozori, nestalo je struje, stali su i vozovi, hiljade kubika digla se galama HONDA CLUB SRBIJE sada je sa nama

  • Djenka

    17. april 2016 | 22:49

    Svim bajkerima želim bezbednu sezonu...

  • Voja

    17. april 2016 | 15:10

    Bolje bi vam bilo da izdejstvujete kod vlade Srbije da placamo registraciju na sest meseci nego sto defilujete. Umesto da se izborite za primerene registracije,vi tu pravite vasar. Slovenacki bajkeri su blokirali auto put dog se vlada nije upristojila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA