OSA letela na Beogradskom maratonu (FOTO)

Ovogodišnji Beogradski maraton bio je specifičan po broju prijava jer se čak 5.800 trkača iz 60 zemalja borilo za što bolji plasman i eventualno mesto na pobedničkom postolju, dok je u tradicionalnoj "Trci zadovoljstva" trčalo više od 20.000 ljudi.

  • 0

Od marta meseca, zaposleni u kompaniji OSA računarski inženjering odlučili su da svoje slobodno vreme pretvore u pripreme za najmasovniji trkački događaj u regionu i ujedno se posvete poboljšanju fizičke spremnosti za velike napore. Tom prilikom, dvanaest trkača priključili su se Belgrade Running Club timu koji ih je spremao za dugoočekivanu trku u kojoj su za protivnike imali sami sebe.

Kao što to i biva kada uložite veliki trud i verujete u sebe, zaposleni u kompaniji OSA računarski inženjering – podeljeni u tri grupe, jednu mušku i dve mešovite – uspešno su istrčali ovogodišnji maraton, zadovoljni postignutim vremenom, ali sa željom da dogodine ostvare još bolje rezultate.

Pored izuzetnih rezultata na poslovnom planu na kojem su dominantni već 27 godina, predstavnici OSA računarskog inženjeringa pokazali su da su zajedništvo i timski duh jedni od najbitnijih faktora za postiznaje vrhunskih rezultata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA