Turnir u basketu za BUDUĆNOST OMLADINE VOŽDOVCA! (FOTO)

- Podržaćemo svaku sportsku akciju i našim skromnim gestovima izaći omladini u susret. Omladina je budućnost naše države - kaže predsednik OO SNS Voždovac Aleksandar Savić

  • 1

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Voždovac prepoznaje važnost i značaj sporta u društvu, što potvrđuje organizacijom različitih sportskih događaja. Tako su mladi Voždovčani nedavno okušali svoju sportsku sreću u šutiranju trojki i basketa 3 na 3 u organizaciji Saveta za sport, Unije mladih i Mesnog odbora Stepa Stepanović.

Srbin izabran za najboljeg svetskog basketaša (VIDEO)

Sportski događaj pratio je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik OO SNS Voždovac Aleksandar Savić u društvu kandidata za poslanika SNS u Narodnoj skupštini Republike Srbije Marka Blagojevića i proslavljenog košarkaša Marka Kešelja.

- Ja se jako radujem kada vidim veliki broj naše dece i omladine na sportskim terenima, jer onda znam da idu pravim putem. Mi smo kao Opštinski odbor Srpske napredne stranke Voždovac organizovali turnir u jednom od najlepših naselja u Beogradu, gde smo ovaj postojeći teren obeležili, postavili nove moderne table i koševe i uveli rasvetu. Podržaćemo svaku sportsku akciju i našim skromnim gestovima izaći omladini u susret. Omladina je budućnost naše države, a mi smo tu da im obezbedimo bolje uslove za život, rad i napredak. Na mladima svet ostaje i zato želimo da naša omladina krene putem razvoja, kulture i sporta – poručio je Savić zahvalivši se našem slavnom košarkašu Marku Kešelju na podršci.

Foto: Promo Foto: Promo

Kandidat za poslanika SNS u Republičkoj skupštini Marko Blagojević podržao je ovaj turnir kao bivši sportista i građanin Voždovca.

Foto: Promo Foto: Promo

 

Foto: Promo Foto: Promo

- Svima je poznato da je Beograd dao velike sportiste poput našeg Novaka Đokovića, Marka Kešelja i mnoge druge. Oni su započeli svoje prve sportske korake baš na ovakvim terenima i naši mladi talenti treba da se ugledaju na njih – rekao je Blagojević.

Foto: Promo Foto: Promo

Proslavljenog košarkaša Marka Kešelja, inače rođenog Voždovčanina, raduju ovakvi događaji i srećan je što se mladi sve više opredeljuju za bilo koju vrstu sporta.

Ovaj turnir u košarci, po rečima Savića, održavaće se i u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA